неделя, 6 октомври 2013 г.

Oriflame Essentials Multi-Purpose Cream

    Всяко лято Орифлейм пуска лимитирани серии за лице, а и за тяло (крем, тоалетна вода, душ гел, аксесоари и т.н.). Като цяло не купувах кремове за лице до скоро, защото не ги ползвах. Добре, че си изградих навици и започнах да се грижа редовно. След отзивите в един блог, чийто блогърка е била на представянето на продуктите, се реших да го поръчам заедно с маската към него. Двата продукта бяха за 5,50 лв. Много ниска цена, чак се очудих. Плюс това е и 150 мл. и мултифункционален. Аз обаче си го ползвах само за лице. За тялото предпочитам малко по-хидратиращи продукти.




    Много мразя лятото да ползвам продукти, след които се потя и ми оставят някакъв филм. Затова и избягвах през този сезон да се мажа, но с този крем се родих. Овлажнява кожата, без да имам неприятно чувство, т.е. попива бързо и омекотява. Консистенцията му е подобна на онези пудинги за ядене на Dr. Oetker и направо ти се идва да загребеш с лъжичката. За аромата е ясно - прекрасен динен, нищо общо с химичните миризми. На прясно разрязана диня. :)


 
    Кожата ми е нормална, през лятото комбинирана. Изпратих и на приятелка да го пробва, която е с много суха, тя също го хареса много.
    За тези пари си заслужава, надявам се следващото лято да има подобен, защото моя вече свършва. Остана ми има няма 1/4 от кутията. Дори в момента, след като температурите са вече доста ниски, ми се отразява добре. Редувам с още един крем, но за него ще пиша в отделна публикация.
    Маската съм я ползвала веднъж и затова не смея да изказвам мнение още. И тя беше приятна, с гел консистенция, охлаждащ и освежаващ ефект забелязах.
    Ето и съставките, има парабени отново (както и в Оптималс, за който ви писах преди месеци), но по никакъв начин не забелязах да ми се отразява зле и да ми създава дискомфорт.


Няма коментари:

Публикуване на коментар