понеделник, 4 ноември 2013 г.

Zoya Fire and Ice "Crystal"

     Crystal е страхотен сребристосин фолиен лак с множество златни скейл частици. Един от красивите попълнения в коледната колекция "Fire & Ice" за 2010 год., която всъщност цялата е сполучлива - Valerie, Sarah, Gloria.... всички са страхотни. Особено Sarah и Valerie. За почитателите на червеното и лилавото, е недопустимо да се пропуснат. Нямам Valerie, за което съжалявам донякъде, но мястото и наличните бройки ме възпират донякъде. Утешавам се с Gem, а той е почти същия.
     Според мен "Crystal" е много подходящ за Коледните празници и зимно снежно време. Блести като натрошена играчка и напомня глитърите, но без да е неприятен на пипане. Макар рядката си консистенция, покрива перфектно на 2 слоя. Върху подходяща за ноктите ви база, издържа прилично 3-4 дни, а може и повече.



    Много подобна на Crystal е Fei Fei от миналогодишната есенна колекция Diva, която обаче не е фолиена, а едър шимър. Също много красива и блестяща. Нейн двойник пък е OPI On her majesty's Secret Service от James Bond колекцията.

Тук можете да разгледате Diva - http://www.scrangie.com/2012/07/zoya-diva-collection-fall-2012-swatches.html




   Ето така изглеждаше на 3 дни след постоянно миене:


    Crystal е бижу, необходимо на дамите като мен - обожаващи сини, блестящи и лакове с фолиен завършек.
    Цена при вносителите и в Мориа; ибей - около 15 лв.

1 коментар: