събота, 7 декември 2013 г.

Essie Lots of Lux

     Здравейте :))
  
      Днес ще ви покажа новата ми пясъчна синя любов, която ми стана любима още от мига, в който лакирах първия нокът. :)
     Essie Lots of Lux е от коледната колекция на марката "Encrusted Treasure" 2013.


    Писала съм вече в други публикации, че това е може би най-нехаресваната от мен професионална марка за лакове. Всички, които съм имала и имам все още се белят бързо, съхнат бавно, нанасят се кофти и ми излизат балони. Поръчах си Belugaria (черния) и Lots of Lux единствено заради цветовете и "ефекта". То и обикновените купувам по тази причина.
Тази колекция се състои от пясъци, глитъри и един тип Golden Rose Impression (къдрав, както го наричам аз).


   Lots of Lux е много, много хубав син цвят, бих го определила като тъмен или още зимен тюркоаз. Има страшно готини частици в него - сребърни, лилави и златисти. На нокти преобладават последните и първите. Блести страхотно на слънце, а също и в стая. Нанасянето му е мечта, а четката супер удобна. Изсъхва до минута и пясъчния ефект е перфектен за мен. Доближава се до Zoya Liberty, като тя доколкото разбрах от съфорумки е по-тюркоазена и ярка, но все пак не съм я пробвала/виждала на живо.





    Покрива перфектно на 2 слоя и подозирам, че ще ме изкара още 2 дни поне. Сложих го вчера, но т.к. имам 3-4 нокътя, които още са ми в процес на "заздравяване" и съм постоянно във вода, там се оголиха връхчетата. Днес само запечатах и е като току що нанесен. Очаквах да побелее на места като черния пясък на Опи напр, но не.


 
    С нетърпение чакам да пробвам и Belugaria. Макар да не съм по черния цвят или по-скоро не го харесвам за маникюр, подозирам че ще ми хареса много и той. Обмислям да си взема и още 2 или 3 лака от тази колекция, защото луднах по тях от суочовете! :)


    Лакът поръчах от http://www.nailsupplies.us/encrusted-treasures-2013/
    При поръчка на 9 лака, делите доставката и ви излиза около 12 лв. Заслужава си!

    Приятен уикенд!

2 коментара: