сряда, 22 януари 2014 г.

Дева BioVital Eye Cream "Грижа - първи бръчки"

     От 2 години почти, редовно започнах да ползвам околоочен, дневен и нощен крем. Оказа се доста трудно да намеря моите продукти и по-точно този за около очите. Хем да няма противобръчкови съставки, хем да овлажнява добре... направо си е мисия невъзможна!
Последно бях с един гел на Орифлейм, който беше от лятна серия с нектарина и круша, но го зарязах и сигурно лятото ще го доизмажа. Не хидратира и попива много бързо, а аз търся и харесвам точно обратния ефект. Така да кажа - бях принудена да купя друг, не мога с толкова "постен" продукт да карам. Почти готова да взема отново на Билка с мавруд, реших да пробвам това кремче на Дева. Имах от същата серия за 20-25 год. за лице с кайсия и макар да беше доста течен... все пак му дадох шанс. На Гарниер и Лореал им нямам вяра нещо, а и избора да е без Q10 не е особено голям.
     Не съм сигурна дали бих се върнала и купила отново крема, но клоня към да. Първо да вметна, че съм на 23 год. почти и все още нямам кой знае каква нужда, т.е. старая се да избягвам противобръчковите съставки. Търся единствено добра хидратация и "някаква" помощ в борбата с тъмните кръгове. За второто все още не съм намерила решение и подходяща превенция. Минах и през All About Eyes на Клиник - след измазана мини опаковка не видях ефект. А обмислях да купя нормалната, но като видях 78 лв цена в Дъглас за 15 мл и дадох отбой. :)

   Истината е, че последните дни не знам дали аз си втълпявам или наистина има някакъв макар и малък ефект - сякаш леко ми се избистри тена около очите (кръговете поизбледняха) и кожата е по-гладка и мека. Хидратира наистина добре, случвало се е сутрин след като ползвам едно олио за лице, да усещам още "влажна" кожата си. Това много ми харесва! Аромат няма или е толкова лек, че е едва доловим. Показвам и една снимка, преди нямам правена, но ще видите колко свежа изглежда кожата ми.


    Недостатъците за мен са опаковката и консистенцията. Тубичката е от много мек материал и трябва да стискате супер леко, иначе като е още нов излиза двойно количество понякога и е кофти. Ще се наложи да го измажете някъде по ръцете или лицето. Относно консистенцията - прекалено течен. Също като крема за лице с кайсия, направо си е воднист. Можеха да го направят идея по-гъст, за да е удобен за ползване. Цената му е нищожна - аз го взех на промоция, както се и вижда. 7 лв не са много, който търси като мен неговия околоочен, да пробва. А аз не отказвам препоръки за други марки. На Балеа чета из форума се хвалят, но все още не съм пробвала.

2 коментара:

  1. Иве, аз ползвам точно на Балеа един в момента. И той е много течен. Направо си е, като разстопено желе, защото е и лещо лепкав, като изсъхне :D Но на мен ми харесва, защото имам усещането за много освежена кожа с него. Мисля си, че по-скоро е серум, но на превода на етикета го водят крем. Ще трябва да погледна кой вид точно беше.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оууу, щом лепка не ми трябва. На мен от Аква серията ми бяха препоръчали някакъв, но понеже искам да купя серум, крем и околоочен.... а все имам други започнати и не стигам до него. :D

      Изтриване