четвъртък, 23 януари 2014 г.

Oriflame Pure Nature Red Apple & Oat Nourishing Lip Balm

    Това може би е първия продукт, който съм ползвала толкова дълго време и за който ще изкажа впечатленията си днес. Да, преди 2 години (а вероятно и повече) си го закупих след похвалване във форума и не се оказаха грешно хвърлени пари, както в повечето случаи.


     Бях скептично настроена към балсамчетата в кутийка, с които се "бърка" с пръст в тях....напоследък обаче свикнах много и ги ползвам по няколко пъти на ден. Не знам и дали е правилно да кажа балсам, по-скоро са вазелини за мен. Но важното е да вършат работа. :) Оказаха се перфектни за поддръжка на устните и откакто започнах лятото, до ден днешен слагам през деня, вечер преди лягане задължително и сме да твърдя, че напукани устни или стърчащи кожички не съм виждала от много време. Меки, подхранени и гладки устни е ефекта. Ето че продължителната употреба се отблагодарява, както е и с почти всички козметични продукти от този тип. Трябва се постоянство, са казали хората и не са излъгали!
    Та - балсама на Орифлейм е в мъничка прозрачна пластмасова кутийка, 6 грама. Знаете колко са икономични, затова и го мотая от 2 години. Е, разбира се не бях толкова редовна в употребата в началото, но все пак не се развали за това време. От 5-6 месеца обаче бе експлоатиран яко. Ще видите и колко имам останало. Добре, че ми хареса как сочно изглеждаше нов и снимах като получих. Сега ще има откъде де сравните. :)


    Аромата му е много приятен - на червена ябълка. :) Овеса не знам дали се усеща, че не го познавам. По-мазен е от този на ХМ, с който редувам в момента и затова за мен е по-скоро вазелин, както писах и горе. Може да се стори лепкав за някои, но аз не усещам неприятно чувство. Ако устните ми са биле сухи и отиват към по-лошо, с едно намазване през нощта се оправят. Най-много на следващата и са готови! Честно казано не вярвах на написаното тогава от момичетата, но се уверих. Макар и за скромната цена от 3 лв, се оказа много сполучлив и ефикасен продукт. За малко от стотиците използвани от мен до момента мога да кажа същото. Последния месец започна да мирише леко на старо вече, но е нормално. Отворен е преди доста време, дори като се замисля може би е на повече от 2 години - годен е до 08/2014 г, а май даваха 3 години срок. Но така или иначе имам останало малко количество и за тези пари не ми пречи да го хвърля. Ще си запазя сладурската кутийка естествено. :)


   Ето и как изглеждат устните ми след поддържането:



     За съжаление, както правят напоследък голяма част от козметичните компании, за да задържат интереса и този продукт е от лимитирана колекция. Макар че доста пъти го пускаха в намаления, мини каталози, на страниците с 50 % намаление... скоро не съм го виждала. Но мисля, че все още има надежда да се купи или намери в продавалник например. В случай, че сте заинтересовани можете да проверите там. :)

2 коментара:

  1. Беше ми наистина любим <3 Жалко, че беше лимитка...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да го пуснат пак, скоро го имаше в страниците с намаления. ;)

      Изтриване