неделя, 19 януари 2014 г.

p2 Sand Style 090 Opulent

    Дългоочаквания пясък на p2 е от скоро при мен, след като не можа да пристигне есента (някоя пощаджийка си присвои пакетчето ми) и преди 2 дни го сложих. Всъщност още по Коледа пристигна, но бях на друга вълна тогава. Сега ми се приноси.
     Цвета е тъмнокафява база със сив подтон и тъмнозелени частици. Наскоро Римел пуснаха същия, но по спомен не останаха доволни пробвалите го - не съхнел и т.н. Този на p2 обаче си е същия като останалите пясъци от серията им. До 5 минути можете да вършите, каквото си пожелаете и ефекта е страхотен.



    Напоследък залитам по странни и необичайни за мен цветове - бледи и много тъмни. Този обаче на моменти ми се струва, че ми прави тена леко "мусав", но може аз да си въобразявам. Не че няма да го нося отново. :)))




    Бих го препоръчала с удоволствие... но знам, че марката не се предлага в България, така че остава да пробвате Римелския или да почакате да пуснат Голдън Роуз/Перфект такъв цвят.
Цената му е смешна - 2 евро. Ако имате път към Германия или ваши познати, поръчайте си нещо от Sand Style, няма да останете разочаровани. Освен, че имате хубави цветове, ефекта им и трайността са много добри. ;)

4 коментара: