петък, 21 февруари 2014 г.

OPI Emotions

    Днес ще ви покажа още един от пясъците на Опи за Марая Кери от Коледната колекция за 2014 г., а именно Emotions. Не веднъж съм писала, че като цяло черното за маникюр не го предпочитам. Стои ми някак много строго и грубо дори. Не се възприемам просто. Естествено правя и компромиси, когато не става въпрос за обикновен скучен черен крем или шимър. Холограма на Флормар от Глитър колекцията мисля, че ми допада най-много от тази гама и дори мога да кажа, че ми е любим. На слънце е разкошен. Прословутия и един от най-продавани, търсени и харесвани пясъци на OPI, e Stay the night. Той не можа да ме впечатли никак. Това, което очаквах е наистина плътен и ясно изразен черен цвят, а той не е или поне за мен.
    Emotions е доста по-приятен по мое смутрение и очудващо бих носила. Самите частици проблясват интересно, което го прави интересен и лесен за възприемане. Първия слой е леко воднист, но на 2 покрива без проблем. Изсъхна бързо, нещо което липсваше при първите (пролетни) пясъчни Мараи.


   Аз съм със светла кожа и жълт подтон. Emotions сякаш ми изчиства оптически този подтон и прави ръката да изглежда по-бяла. Според мен на тъмна кожа ще се губи, но все пак зависи. Добре е да се пробва. :)
   
    По-едрите глитър частици сякаш при изсъхване стават сребърни, но го пробвах по тъмно и не успях много да разгледам. При всички случаи ми хареса.


   Можете да го намерите в магазин Мориа, вносителите Селена и там, където продават марката. Цена - около 20,22 лв. От ибей излиза малко по-евтино, но ако сте нетърпеливи... ;)

2 коментара:

  1. Много е хубав! Обичам черен лак, но след сваляне после пръстите ми нямат изтриване от чернотията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз задържам около 30 сек. до минута памук на всеки пръст и така нямам проблем с никой цвят. :)

      Изтриване