четвъртък, 1 май 2014 г.

Golden Rose Selective 11 Creme Brulee

      Лаковете "Selective" са от доста време на пазара, но цветово не ме изкуши никой и ги подминах, забравих почти. Бяха ми направили впечатление единствено Крем Брюлето и Сутрешната роза. Имах нужда от подобни цветове. Серията е без 3-те обичайни вредни съставки и обещава лесно /удобно/ нанасяне заради широката си четка. Наскоро във форума отново се повдигна въпроса за телесен крем и вече не издържах на "напрежението". Похвалиха го, казах си трябва да е мой! Оказа се, че в близката парфюмерия няма нито един лак от тази колекция. А помня пълния стелаж. Намерих ги в друга, но точно този и 9 номер, които исках - липсваха. Но в последствие се сдобих с тях и много се радвам.


 
    Определено не съжалявам, защото освен много красиви и нежни нюд цветове, са и трайни. Нанася се много лесно Creme Brulee, но иска 3 слоя за плътно покритие, ако не успеете на 2 да се справите. Стои много много естествено и готино, ако сте с къси нокти и искате нещо по-незабележимо и нежно, то трябва да го имате.


     Не стои като блажна боя, леката прозрачност му придава тази семплост и "луксозност" дори. Свалих го на 3 дни без почти грам забележка.



    С бяла кожа с жълт подтон съм, но мисля че ми стои много добре. Ако все още сте в търсене на перфектния нюд или ви трябва неутрален цвят за офис облекло, отидете на някой от щандовете на марката. ;)





3 коментара:

  1. Tozi lak mi izglejda kato dublikat na edin strahoten drug lak limitirana seriq e (Catrice Fabulous 40s The Nude Scene ) i smqtam d probvam predlojenieto ti, prosto zashtoto obojavam tozi cvqt
    http://katiemanson.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е хубав и траен. Няма да съжаляваш. Изглежда двойник на този Катрис наистина, като втория е с идея по-пастелен завършек. Аз лаковете на Катрис обаче не ги харесвам, за ден ми се очукват върховете и ми правят балончета.

      Изтриване
    2. Mote sa si dobre :) no se nadqvam da namerq i tozi

      Изтриване