понеделник, 7 юли 2014 г.

Летни любимци

    Здравейте :)

    Като за начало на новата седмица реших да ви покажа някои от любимите ми продукти за летния сезон. Използвам ги често и ми носят много настроение.



     Flormar Bronzing Powder е must have продукт за всяка блогърка почти. Аз избрах BR03 номер, ходих с четка в магазина и тя ми пасна перфектно според мен. Не е оранжева или прекалено кафява. Оформя скулите добре и нямам проблем с нанасянето. Не става на петна. Много икономична, стои естествено и може да се напластява. Викаме и чинията, защото е огромна (33 грама) и ще стигне сигурно доживот, ако не я ползват ежедневно. До момента съм се гримирала около 10 пъти с нея и едва личи. Цената й варира според надценката, моята взех за 11 лв. Виждала съм я до 15 лв.
     Kiko Colour Shock Long Lasting Eyeshadow 06 Lagoon Blue са едни прекрасни кремообразни сенки в морскосин ярък цвят, придаващ страхотна свежест. Погледа светва с тях. Макар да съм със сини очи, мисля че ми стоят много добре и не се губят. Нанасям ги с четка Zoeva 316 Classic Liner. За съжаление са лимитки от лятната колекция за 2013 год. и отдавна са изчерпани, но тази година пак пуснаха такива - единствено цветовете са различни. Аз взех тъмнокафеви от тях (102 Revolutionary Burgundy се казват, ако не се лъжа) понеже миналогодишните подобни неможаха да стигнат до мен (някоя крадла от пощите си сви пакета ми). Цената им е около 5 евро при намаление и 6,90 редовна. Не мърдат дори без база, докато не ги свалите. Засъхнат ли, само мицеларна вода, гел и продукти от този тип успяват да ги свалят. Не оцветяват обаче клепача. Много съм доволна от тях. Яд ме е, че миналата година се изчерпаха и не успях да поръчам ментовите. Текстурата им е по-различна от гел очните линии, по-течни са от тях (като гел).


     Milani Baked Blush са едни от най-хубавите ружове, които съм имала. Освен Coralina, другият който притежавам е Dolce Pink. Много пигментирани, блестящи и готини! Не успях да хвана колко красив коралов цвят е Коралина, но на скулите ми мисля личи как красиво стои и здравословно. Съветвам да внимавате по колко слагате, за да не заприличате на клоун или диско топка. ;) В момента чакам и Bella Rosa, дано да не е прекалено силна за мен.
    Нанасям ги с четка Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek. Нужно е супер малко количество. А ако сте с много светла кожа, буквално едно допирано на четката е достатъчно. Поръчвам от www.cherryculture.com и ми излизат около 15 лв, като естествено се събираме и делим шипинга. В блогърските среди са must have продукт, а и заслужено!



    Balea Summer Glam Body Lotion е от лято 2013. Блестящ е, светлозлатист на цвят. Течен, но не прекалено воднист. Разнася се лесно, попива бързо, хидратира и омекотява кожата добре. За момента го чувствам като достатъчен, но през зимата ще ми е лек. Аромата му за мен е шоколадово-кокосов. Папая и киви лично не мога да усетя изобщо, може би след часове. В началото обаче си е чисто шоко с малко кокос. Опитах да хвана блясъка, но не съм успяла.
Струваше около 3 лв, ако не се лъжа. 200 мл е опаковката. Ще си го взема на морето. :)




    И макар на последно място, Maybelline Color Sensational Vivids "Vibrant Mandarin" е едно от любимите ми червила в цялата колекция. През лятото го нося често и обирам много комплименти с него. Последният път почти всеки, който ме видя, каза колко добре ми стои и самия цвят е толкова готин - оранжев с коралов подтон. Макар че го изкарват червен околните, за мен не е. Вероятно зависи и светлината, на която се гледа, но все пак. Снимките със светкавица мисля, че добре го показват. Добавете още две дози яркост и ще сте близо. ;-) Получих го от размяна и мога само да се радвам. Наскоро заредиха 6 броя от серията, но този специално го няма. Май от САЩ може да се поръча, от ибей. Цената им е средно 10 $. Едни от най-добрите червила от дрогерийния клас са. Много покривни, трайни и неподчертаващи недостатъци. Не съм чела лошо за тях до момента.

                          Ето я и една от семплите ми летни визии, а вашата любима коя е? :)







2 коментара:

  1. Очите ми останаха в сините сенки на Кико ...убиец са :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са убиец, жалко е че не пускат много често подобни находки.

      Изтриване