понеделник, 20 октомври 2014 г.

Color Club Berry and bright

   Червените лакове в колекцията ми явно никога не стигат и все още продължавам да купувам такива. Мисля си, че вече нищо не може да ме впечатли, но явно не е така. Освен в опаковката, Berry and bright е много красив и на нокти. Имам го от миналата, ако не и по-предната зима и чак в събота го сложих за първи път. Една от лошите страни да имаш голяма лакова колекция!
     Консистенцията му е идеална за хубаво лакиране (четката също удобна), но прилича на Zoya Karina & Jem. Не знам дали съм споменавала за тях, но самият им финиш е подобен на матов и сякаш изпиват топ лака. Нанасяйки частиците наистина светват, но след като изсъхне не личи, че сте слагали такъв. Блясъка остава, но стъкленият ефект го няма. Явно са по-едри от стандартните или формулата е друга, нямам обяснение защо се получава така. А Пош е плътен и върху крем особено се вижда разликата.
     Berry and bright е наситен червен шимър с множество блестящи оранжеви, златисти и лилави частици. Това го прави да изглежда и малинен на определена светлина. Доста покривен, дори на един по-плътен слой може да мине. Затова отдалеч погледнат на ръката е и като металик. Перфектното есенно, а и коледно червено. Супер готин цвят и нанасяне, но трайността му при мен е под всякаква критика. Още на същият ден имах забележки, а на следващия вече 2-3 липсващи ъгълчета и всички върхове оголени. Не можах да го изтърпя и днес свалих.










    Нямам представа дали съм ви говорила за марката, но можете да разгледайте сайта им. В ибей обаче конкретния цвят е скъпичък, ако можете да правите общи поръчки и да се комбинирате с някой, ето от тук при покупка на 9 лака, доставката е около 32 долара, пада се по 3,20 на брой. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар