неделя, 19 октомври 2014 г.

Fall nails

      Главните "участващи" в този маникюр и ревю са: Seventeen Supreme 97, Essie Playa del Platinum и Pastel 75. Доскоро изобщо не харесвах бежови/нюд и подобни оранжеви цветове. Не знам как ми хрумна да направя такава комбинация, може би се вдъхнових от маникюрите, които всекидневно гледам в Instagram. Получи се перфектно за настоящия сезон. Радвам се, че преоткрих някои от старите си лакове и ги вкарах в употреба. Междувременно намалих драстично покупката на нови, така ще си ползвам по-често наличните.




    Seventeen Supreme 97 е крем, за мен лично е цвят "узряла тиква". Нанася се много лесно, като масло и покрива идеално на 2 пласта. Никакви черти или балони. Има и страхотен блясък. Подобен на него е Flormar Supershine 42. Essie ми е старичък и почти половин, затова беше гъст и ако не сме взели нужното количество с четката и се наложи да повторим, става малко на черти, но с топ лака те не личат и всичко е точно. Не съм привърженик на тази гама, но видях при Perfect разнообразие от нюдове, а и от други марки със сигурност можете да намерите. Разбира се, ако носите често и харесвате Essie, в Елитис са на 12 лв. Playa Del Platinum обаче е лимитка от 2010 и вероятно в дрогериите го няма, но Мариета и Меги често хвалят 2 подобни.

      
     Глитърът на средния и безименен пръсти е лака, който държа на снимката - Essence Snow White "The Huntsman".


 
     Pastel 75 е копие на Flormar 427. Ще взема да направя едно сравнение между двата. Пастел вече не знам дали могат да се намерят тук и затова ви казвам алтернатива. Той е със същите качества като Seventeen.




      Лакирах се в понеделник и до четвъртък издържах, след което свалих заради надраскване и помътнял блясък. Освен това ми поомръзна, искам да нося и друго. Иначе спокойно можех оше 2 дни да откарам с маникюра.       
    А кои са вашите любими есенни цветове?

2 коментара: