събота, 25 октомври 2014 г.

Essence Hugs & Kisses 04 Sunshine and red roses

  В блог пространството тематичния "розов маникюр" е актуалната тема тази седмица, та реших и аз да се присъединя малко или много към нея, но ми беше труден избора. Не съм от феновете на този цвят и в колекцията ми няма голямо разнообразие. Всичко е пръснато в кутии и понеже исках да не се затормозявам, грабнах веднага сладурския глитър "Sunshine and red roses". За да изпъкне му бе нужна по-светла основа и посегнах към един от любимите ми нюанси, подходящ за френски маникюр. Говоря за Golden Rose Selective "Morning Rose". Помня, че заедно с Крем Брюлето ме впечатлиха много при първото носене и сега си затвърдих мнението. Трети ден съм с него + 1 слой от глитъра и е непокътнат.


   Нанесох 2 слоя от Morning Rose и един от Essence. "Sunshine and red roses" е много готин, макар да не очаквах стандартния ситен глитър в него да ми допадне. Оказа се холограмен и блести във всички цветове на дъгата. Не е и груб, идеалния за валентински маникюр или пък акцент върху някой розов нюанс. Единствения недостатък е, че са ви нужни малко повече нерви за сърцата. Базата му е течна и се налага да ги ловите като с въдица буквално, хаха. Но с търпение всичко се постига. 
    Притесненията ми за прекалено много натрупано количество лак, се разсеяха. Ноктите ми в момента изглеждат все едно са с гел, но не си представяйте ефекта като от салон, а естествено красиви. ;)

4 коментара:

  1. Много е сладък този маникюр, а за Свети Валентин ще е право в десятката :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали...освен това се оказа и много трайна комбинацията. 6-ти ден съм с нея, но израстна и ще сменям. :)

      Изтриване