сряда, 29 октомври 2014 г.

NYX Round Lipstick "Chic Red"

     Есента отдавна дойде, та дори и отмина.... но това не ме спира да си нося и през останалото време от годината червено. То никога не излиза от мода - устни, облени в алено, винаги изглеждат привлекателно, страстно, секси и действат дъхоспиращо. ;)
     "Chic Red" е едно от най-хубавите червени червила, които притежавам. И не само червени, ако трябва да бъда искрена. Макар евтинията, която лъха от гилзата, качеството на продукта вътре е много много добро.


     Текстурата му е мека, но перфектна за старателно нанасяне и не се разтича, което го прави със стабилна за този клас трайност. Не е сухо, нито пък мазно (не се събира!) и не подчертава недостатъци. За мен лично идеалното. Винаги, когато съм била с него съм се хранела и е издържало на това, но аз веднага като приключа нанасям отново. Държа устните ми да изглеждат почти като корица на списание щом нося червено. Без ядене би издържало 4-5 часа без проблем.


     Цвета в гилзата е винено червен, но не прекалено тъмен. Кремообразно е, т.е. без частици. Има малинен подтон на определена светлина, когато се сложи на устни или поне на моята бяла кожа избива такъв. Страхотната му пигментираност е голям плюс, само трябва да сте внимателни да не допирате до дрехи. :)


     Аромат почти няма, едва се усеща и то при допиране до носа. Доста момичета се оплакват от миризмата на този тип продукт, така че е перфектното за тях. Ето и съставките, ако не се виждат ще ги препиша при интерес:


      Нямам представа дали го има този цвят точно тук, но не пречи да проверите. А и ако сте от хората, които рядко им допада червено и не мислят, че ще им ходи, то трябва да се пробва обикновено. Аз съм лесна в това отношение вече, защото да не кажа няма такова, което да не ми стои добре. Колко скромно прозвучах, но комплиментите от познати и непознати, ме обнадеждават. Направила съм добър избор значи.
      Гилзата, както споменах е евтина пластмасова, но пък до момента е нямало проблем при разнасяне в чантата. За цената си от 4 $ хич не му и търся недостатъци. За мен е важно качеството. Моето го взех от тук, като с доставката ми дойде около 10 лв. Доста се чудех между него и Chaos, но в крайна сметка не сгреших. И другото 100 % е хубаво, просто гледах да не дублирам с някое от наличните.

     Мисля, че на следващите 5 снимки е реално излезнал цвета, така че се абстрахирайте от убитото червено в гилзата. Не съм ползвала молив да очертавам, просто съм по-внимателна и успявам почти без забележка да оформя контура.






     Оказа се и че не съм сбъркала с покупката на ружа Jordana Powder Blush "Touch of Pink", който избрах за този грим. Като го получих лятото се хванах за главата, стори ми се супер светъл и си казах "какво пак си избрала Ивета". Сгреших! Точно това, което търсех дълго и бях се отказала, че мога да намеря. Светъл мат в нежно прасковено и перфектен за ежедневен, ретро и грим с акцент върху устните. Може да се напластява, издържа ми цял ден и си личи на снимки. Не се и разпрашва. Нека обаче го понося още малко, тогава ще му направя отделен пост. Само се ядосвам, че не си поръчах още 2 цвята, вече ги няма в черикултюр. А бяха и по 2,5 $.

     Та стига съм се отплесвала, допада ли ви "Chic Red"?

10 коментара:

  1. От много време все щях да ти пиша да те питам какво беше името на това ти червило. Сега вече знам :) Супер полезно ревю за мен и ти седи умопомрачително :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мариетка. Точно за теб си мислех, когато пишех поста. И на теб ще стои много красиво... ;–)

      Изтриване
  2. Червилото е страхотно просто!И ти стои чудесно :))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно ти стои това червило, много подчертава светлите очи :) Като Снежанка..

    ОтговорИзтриване