четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Eveline 8 in 1 Total Action

    Над 2 години може би ползвах Avon Mineral Fix като основа и заздравител за ноктите ми. Толкова бързо растяха, лаковете ми държаха и им се радвах, че го препоръчвах на всеки оплакал се от меки, чупещи и цепещи се нокти. След като започнах с доста строги диети обаче, явно спря да ми действа или пък прекалената употреба си оказа влиянието.
    В средата на април имах абсолвентски бал и беше недопустимо аз точно да съм без хубав маникюр. Видях, че няма да го бъде и започнах терапия месец по-рано с хваления Microcell. Имах сякаш някакъв прогрес, но минимален и деня след като мина бала, ударих единият си пръст на слизане от колата, след което той пак се счупи и сцепи. Прежалих го и продължих да си ползвам каквото имам, докато не дойде следващата форумна "мания". Случайно се сетих за прословутия Евелински заздравител, разглеждайки и избирайки продукти за оползотворяване на ваучера от ДМ за рождения ми ден. Беше наличен и го взех. Обещава:

                                       Many Problems One Solution
                                                       8 in 1
                                                    Problem:

                                               1.Damaged
                                               2.Splitting
                                               3.Weak
                                               4.Soft
                                                5.Brittle
                                                6.Frail
                                                7.Matt
                                                8.Uneven surface
                              
                              Solution --> Intensive nail conditioner

     Не очаквах толкова бързи и видими резултати, но едва след 10-тина дни си пролича употребата му. Белият пясък на Кико чак след 7 дни изглеждаше износен, а никак не го пазих и точно когато бях в Истанбул маникюра беше последното, което гледах


     Навярно някои от Вас са попадали вече на мнения за този "вълшебен" продукт и как рускините в http://irecommend.ru описаха ефекта от 8 в 1 след месеци употреба. Имаше и снимки, ноктите са белят по дължина, но няма да навлизам в подробности, защото не ми се гледаха такива неща и набързо затворих страницата. Както казваме "бъкан е с формалдехид" и това е причината да е толкова ефикасен. Разбира се, останалите съставки също ще са подобни, но не съм се задълбочавала в разучаването им.
      След дълго обсъждане и всякакви коментари, реших да направя почивка. 2 месеца ми бяха напълно достатъчни за привеждане на ноктите ми в наистина безупречен вид и след толкова ще подновя отново употребата за няколко дни. Един вид като превенция. В началото на декември започвам. Преди това вижте какво постигнах. За пример - ден 1 (нанесен в неделя) като основа:


      В четвъртък (вече леко израстнали) - ден 4, преди да се лакирам:


     Освен, че спряха да се цепят, станаха и много здрави, твърди ноктите ми. На външен вид изглеждат добре. (Ако поддържате форма като моята знаете как понякога закачат ъгълчетата. Освен това се и драскам често, но не се оплаквам.)
      И последно, но все пак важно, което ще спомена е, че удължава и трайността на лака. Аз го слагам като база, но макар да не го ползвам от месец (както и всякаква друга основа) това не се е променило. За щастие не са се появили и странични неприятни ефекти при мен. Надявам да няма такива и за в бъдеще. Ако все пак усетя някаква разлика, ще ви споделя и ъпдейтна поста.
      Цената му е 4,50 в ДМ, предлага се и по други парфюмерии, както и в Елитис. Флакончето е 12 мл, достатъчно икономично. За месец и половина свалих има няма 1 пръст от него.     

2 коментара:

  1. Аз го използвах лятото,заедно с моите съквартирантки и всички бяхме много доволни ;д

    ОтговорИзтриване
  2. Видях статията ти, отидох и си го купих! :)

    ОтговорИзтриване