събота, 17 януари 2015 г.

Fruttini Strawberry Starfruit Shower Sorbet

     Откакто се запознах с марката Fruttini, поддържам винаги по един продукт от нея в шкафа си. Пробвала съм почти всяка серия и съм пристрастена към силните плодови аромати. Душ геловете им правят страхотна обилна пяна и се задържат по малко на кожата. Не съм усетила да ми изсушават. Имат забавни опаковки и цените им са достъпни (5-6 лв). Лосионите и маслата са много хубави също. Ползвала съм Coco Banana, Ginger Passionfruit, Milky Orange, Peach & Pear, Cherry Vanilla и сега съм с този с Strawberry Starfruit. Пробвала съм и всички останали - Raspberry Cream, Lychee Vanilla, Cranberry Choc, Lime Mint, Pineapple Prosecco, но не съм си купувала от тях все още. С шоколад и боровинка искам да си взема най-вече лосиончето и душ крема.
      Strawberry Starfruit е с екзотичен ягодов аромат. Отдавна искам да опитам плода starfruit, но не съм виждала никъде да се продава. В самият душ гел ми напомня на ананас и комбинацията с ягода определено е успешна. Не е прекалено сладникава, а много приятна и освежаваща /лятна/. Бутилчетата са направени с капачка с гумирано покритие в средата, което е срязано и при стискане излиза. Дори отзад на етикета се вижда как можете да преместите и закачите в банята, но не рискувам да не падне и да се сбогувам с него набързо.




     Погледнах сега, че всъщност го водят душ сорбе, каквото и да значи, гъстичък е, но си е като обикновен душ гел. С малко на гъбата става обилна и силно ароматизирана пяна. Голям кеф ми е да се къпя с него. В момента имам само това на марката, трябва да си взема пак нещичко, но да намалеят запасите. Имам желание да пробвам и някой скраб за тяло. Ще се радвам да споделите, ако сте ползвали. :)

1 коментар:

  1. "Пробвала съм и всички останали" -любимото ми от цялата публикация хахах :)) Страхотна е марката и мен много ме привличат с цветните си опаковки и невероятните арооомати. Обожавам портокаловата серия,а тази с шоколада и..червените плодове (или както се води) ми е любимец за лятото!!

    ОтговорИзтриване