неделя, 11 януари 2015 г.

L'oreal the Foundation True Match C2 Vanille Rose

     True Match безспорно е един от често коментираните и харесвани фдт-ени от дрогерийните марки. Има защо да е хвален толкова от блогърките и се убедих в това, но определено не е моят продукт, с който мога да бъда и зиме, и лято.
     Опаковката му ми идва малко тежка, стъклена е. Лично аз предпочитам пластмасовите и ми е любима тази на Bourjois Healthy Serum Mix. По-лека и удобна е за разнасяне, а и не се тревожа при изпускане, че мога да оплескам всичко около мен. Но не е важен толкова флакона, а вътре продукта.
      За моите нужди и тип кожа, True Match е прекалено покривен и в същото време сух. Може да мине направо за криене на белези. На Мариета напр. и е любим, но тя е с комбинирана към мазна кожа, ако не се лъжа.


     Тук не се вижда много, но на определени снимки със светкавица ми е буквално като маска. Иначе лицето става като на кукла или поне моето - перфектно гладко, порцеланово. Сухото усещане не мога да пренебрегна, задължително нанасях с хидратиращ крем и затова не се спогодихме с него. 







    Трайността при такова покритие вероятно е и забележителна, но моята кожа е нормална към суха и не мога да съм критерий, ако вие сте с мазна. Със сигурност ще държи повече от обикновен фдт. Аз се гримирам сутрин и обикновено вечер свалям с малко размито в зоната на носа, но съм с очила и е разбираемо.
     Цвета, който имах е Vanille Rose и понеже го тествах лятото, макар че съм бяла, ми дойде светъл и личеше доста. Харесвам малко по-топли нюанси или поне такива, които се сливат с тена ми. Момичетата се оплакваха, че не внасяли цялата гама и за наистина бели кожи, за щастие явно аз не съм Снежанка и си намирам винаги моят от наличните и предлагани на пазара.
     Цената му е около 25 лв, ако не се лъжа. Чудя се от години защо Лореал държат толкова високи цени, особено на червилата си.

4 коментара:

  1. Чудесен пост ! Определено това ще е това е следващият foundation, който ще си взема. Иначе и аз съм на мнение,че всичките продукти на Лореал са много скъпи, особено за нашият пазар !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ти хареса. Скъпи са им продуктите и още как, 25 лв за червило.... че то когато има намаление и с още 10-тина лв отгоре можеш да си вземеш на high-end марка.

      Изтриване
  2. Това, че прави лицето много гладко ме впечетли до толкова, че следващия ми фдт ще е този!Много хубаво ревю, много полезно ми беше. Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм полезна и стискам палци да ти е ок на теб. :)

      Изтриване