четвъртък, 5 февруари 2015 г.

Golden Rose Color Expert 55

     Golden Rose напредват все повече по отношение на качеството на продуктите си и откъм лакове най-вече. След успешната пясъчна колекция "Holiday", се появиха Color Expert. Богата палитра с наситени и хубави цветове, особено кремове - широка плоска четка, покривни с един слой повечето и страхотна трайност. Лятото преди още да бъде налична тук колекцията Color Expert, взех без да знам каква звезда ще стане 32 и един розов корал от Одрин, но не му помня номера на него. Ноември се появиха по щандовете на Golden Rose и отидох за едното златно, обаче беше свършило и за да не съм капо, си взех 55. Бях го загледала по суочове, но не бях сигурна ще ми хареса ли. Не че по светлината в мола може да се прецени много, знаете как лъжат. Явно не съм сгрешила с избора си. Няколко души ме питаха какъв е лака, бил страхотен зелен цвят. Има още много хубави, но аз съм затрупана и се въздържам.


     Единствено ме дразни пръчката, която държи четката, много е широка и едва я изкарвам, трябва да внимавам да не оплескам гърлото. Иначе се борави лесно, само не знам при малка плочка дали няма да ви е голяма. Аз трудно се цапам, защото съм свикнала. На следващите снимки е вече на 2 слоя:



 



     Текстурата им е като масло, на горната снимка е на един слой. Много е покривен. Блясъка им също е на ниво. Не боядисват плочката. Общо взето за 2-2,50 лв не могат да са по-хубави. От "скромния" ми опит с доста марки, бих казала че са съчетали всичко за добър краен продукт. Който няма прекалено голяма колекция или пък не му се дават пари за професионална марка, са идеални.


      Издържат спокойно 3-4 дни, а и повече в зависимост от плочката ви.
  Украсих го и с Essence Mountain Calling top coat Snow Effect.


2 коментара: