неделя, 1 февруари 2015 г.

Yes Love G11-5

     Неделя е ден за маникюра за новата седмица и аз докато не съм забравила, бързам да ви покажа лака, с който бях през последните дни. Днес докато обмислях поста сутринта, видях сладурката Ивана, която също е писала за него вчера. Какво съвпадение само. :)
     Yes Love се продават в магазини Нико в София, но ги има и в ибей. Излизат по-скъпичко вероятно, но тук като ги заредят и се разграбват бързо (буквално като топъл хляб). Затова е вариант, ако все пак ви харесат и приритате. Много са симпатични и цената им е никаква - 2 лв. Аз не успях да се сдобия с тях от магазина, защото докато стигне до него една приятелка и все нямаше нито един. Но не съм страдала, защото имам достатъчно глитъри, с които мога да спретна подобна комбинация и да се доближа до някой от цветовете на Yes Love. Миналата седмица по случайност видях, че една съфорумка разменя един от желаните, набързо се споразумяхме и в сряда го държах в ръцете си. На следващата сутрин преди работа се лакирах, не можех да трая. :)
  

     Както се покачват температурите с всеки изминал ден и ми е пролетно, ми дойде идеално точно този нюанс. G11-5 ми пилича на прясно мляко (не се смейте, 0,1 % масленост, което е по-прозрачен бял цвят) с детски бонбонки в него. Супер чисто и свежо ми изглеждаха ръцете. Ненгажиращо, невинно и семпло. Не е нищо особено, но понякога точно този вид се постига трудно и се радвам, че взех G11-5.



     Относно покривността - на 2 слоя е при мен и леко прозира, но точно това ми допадна и избрах да остана така, вместо да напластя с още един. Частиците не се улавят от раз, обаче се работи лесно с него. Не се точи на конци и е със сравнително добра текстура за такъв тип, но ако го ползвате няколко пъти, вероятно ще започне да се сгъстява.
     Трайността - от четвъртък съм с него, днес вече се бяха поочукали връхчетата и си беше за смяна, но това ми е напълно достатъчно. Та общо взето съм доволна и препоръчвам да разгледате, ако ви попаднат. Ето и някои от другите цветове.

    Надявам се да успявам с публикациите следващата седмица, но вечер като се прибера, искам да почивам и имам да чета за изпитите, а пост ми отнема поне по 30 мин. В свободното време на работа обикновено ги подготвям, та си мисля че ще успея да си открадвам по няколко минутки. :)

2 коментара:

  1. Много е сладурски! Аз го издирвам от миналата пролет и наистина, колкото пъти мина през Нико всичко откъм лакове е изчерпано, дано ми излезе късметът някой път :))

    preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Все някога ще го вземеш, но и да не - има много други хубави лакове. ;)

      Изтриване