петък, 10 юли 2015 г.

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara

     Jet Lash Speed Volume Mascara е една от последните спирали, които Catrice добавиха в асортимента си при последното му обновление тази пролет. Подобно на City Style (Golden Rose), отново не е моята спирала. Четката е удобна за оформяне извивката и слагане на долните мигли, но дотам. Извива и удължава съвсем леко, като повдига едва забележимо от основата, колкото да не съм като китайче в очите. Започна ли да доизкусурявам, миглите ми се слепят. Пигмента и не е добре наситен, ще видите и от снимките, а туша и беше сух в началото. Чуваше за онзи звук на празна спирала. Отворих я преди около 2 месеца и не я ползвах известно време. Сега вече е ок и стана нормален. След 2-3 часа носене започва да пада по малко и да ми се отбелязва.


    Единствения и плюс за мен е, че се сваля супер бързо. В момента, в който допра длани с олиото на the Body Shop. сякаш пада от раз и нямам нужда от тампон с мицеларна вода след това. За секунди съм почистила цялото лице заедно със спиралата. Може би ще е ок за хора с чувствителни очи. Ето и останалите спирали на Catrice:




      Обем Jet Lash Speed Volume Mascara аз върху моите мигли не виждам да придава. Може би е подходяща за естествено дълги и гъсти.
      За сухия туш обаче, не мога да си обясня къде е проблема. Дали по принцип е такъв или аз съм попаднала на кофти партида? Още като я отворих нова, беше такава. А трохите на долната снимка, паднаха от гърлото.


     Знаете, че спиралата е много индивидуален продукт и може на Вас да ви допадне, но тази със сигурност не е подходяща за моите мигли. Цената и е 9,19 лв.




     *Предоставена ми е за проба от вносителите на марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар