вторник, 7 юли 2015 г.

Golden Rose City Style Mascara

      Golden Rose обогатиха асортимента си с доста нови продукти през последните години и категорията спирали особено, вече е по-богата. Макар че са нисък клас козметика, някои от тях са по-скъпи от "стандартните". От известно време се мъча с една, но е крайно време да кажа каквото имам за нея и да приключа с тази публикация.
     City Style Mascara е една от 4-те бюджетни предложения, които бяха доста популярни преди време. Имаше и добри, и лоши отзиви, но аз не си купих никоя за проба тогава. Ползвам и си имам любима спирала от години, затова не експериментирам. Но в началото на декември, при една поръчка от beautycosmetic.biz, я получих като подарък.
      Четката и е силиконова, на мен ми е лесна за боравене. Туша и обаче е сух за мен или прекалено гъст? При вадене от тубичката, не се чува онзи звук на пълна/нова спирала, а на вече почти изразходена сякаш. Не знам дали моята е такава или по принцип си е, беше запечатана и с година срок още.



     Разделя миглите, придава лек обем и извива/удължава, но в рамките на нормалното. Ефекта драма няма как да постигна с нея. По-скоро е подходяща за ежедневието и ако бързате, а не искате да излизате съвсем без спирала. Започна ли обаче да напластявам, за да придам допълнителна дължина и обем, туша от първия слой вече е изсъхнал и получавам спластени мигли, ронене... И през целият ден ми падат "трохички", което е неприятно или ми оставя отпечатъци по кожата.


     Ефекта, който дава върху миглите ми City Style Mascara не е лош, но на мен лично не ми е достатъчен и бързото засъхване при нанасяне, не ми допада. Харесвам спирали с по-течен туш. А и такива, с които няма как да заприличам на панда през деня, още повече 2-3 часа след гримиране. През лятото особено е непростимо.
     * На първите 2 снимки е на един, а на 3та и 4та - на два слоя с опит за по-подчертани мигли.



     За цената си от 3,50 лв не мога да очаквам чудеса, върши работа, но определено не съм очарована и не бих повторила или пробвала от другите бюджетни спирали.

1 коментар:

  1. Аз лично не смятам, че си струват дори 3,50.. Освен проблемното нанасяне със засъхналия туш, при мен се ронят още на първия час и вместо да отворя погледа си постигам обратен ефект.

    ОтговорИзтриване