петък, 7 август 2015 г.

Happy Birthday to me!

     Днес остарявам и помъдрявам с една година. Получих най-желания си подарък тази година и вече ще правя по-приятни за четене и "гледане" публикациите си. :)
     Не са добри снимките, но това са първите и без никакво четене, автоматичен режим и фокуса го няма никакъв, тепърва ще се уча. Тортата беше много вкусна. Отдавна и всъщност не помня дали съм яла подобна - с хрупкава шоколадова заливка, шоколадови сочни блатове, напомнящи мъфини и бял крем. Лека и приятна за сезона.









      Скоро не се бях гримирала с Шоколадовата палитра, но днес отново си припомних колко я харесвам. Използвах цветовете (отляво надясно) Marzipan, Amaretto, Semi-Sweet & Triple Fudge. Червилото е Avon Perfect Kiss "Caressing Coral", лак - OPI I eat mainly lobster.
      Скули - NYX Taupe Blush, The Balm Mary-lou manizer, Jordana Blush Powder 18 Touch of Pink. Ползвах 2 фдт, обичам да ги смесвам - Oriflame Perfect Fusion & Maybelline Better than skin. Пудрата е на Impala антибактериалната. Имам я от почти година и не я харесах как стои, нанесена с четка, но напоследък реших да й дам шанс - матира чудесно и кожата е като кадифе. Ползвам обаче нейната страхотна гъбичка.



     От 2 години не бях слагала "донъта", а косата снощи измих с Yves Rocher Monoi de Tahiti Shampooing Douche (мирише подобно на душ гела им с тиаре, а и на аргановата серия на The Body Shop и се пени хубаво) и е много чиста, пухкава, та макар и с лак стърчи във всички посоки. Приличам на дете общо взето, но пък и аз не харесвам строгите прически, затова наблягам на естествена и непринудена визия.



     Желая ви прекрасен уикенд!

8 коментара:

  1. Прекрасна си! Честит рожден ден! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Красота :) Честит рожден ден !

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден! Пожелавам ти много прекрасни моменти, които да заснемеш с новият апарат!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит рожден ден! Пожелавам ти много любов и усмивки! Аз имам същия апарат и го обожавам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Надявам се и аз скоро да го опозная по-добре, защото в момента просто щракам. :D Бях си избрала 700D, но беше по-скъп и като за начинаеща, реших че и този ще ми върши добра работа.

      Изтриване