неделя, 20 август 2017 г.

Flormar Cotton Candy & Vanilla hand cream

       Flormar буквално избухнаха през последните няколко години и не спряха да обновяват асортимента си като пускат лимитирани колекции и изобщо качеството им се повиши доста. Започнаха с лакове, червила, ружове и сенки на добри цени, а днес вече турската марка предлага богата гама от продукти и могат да се похвалят със страхотни собствени магазини в много европейски държави.


        Това лято голям шум се вдигна около лимитката Tropical Splash, от която страшно исках хайлайтъра 01 Morning Star, но за съжаление в магазина им в Одрин само той естествено беше изчерпан. Затова се утеших с едно мини кремче за ръце от другата им лятна колекция, която съдържа душ гелове, боди мистове, мини и нормални опаковки кремове.


          Подуших почти всички, но накрая се спрях на сладурския и бонбонен аромат с ванилия. А опаковката му е чудесна за чанта и напомня на кремчетата на The Body Shop. Същия материал на тубичката, както и капачката. Единствено последната ме тревожи - трябва да внимавам, за да не я изпусна и изгубя.


          Аромата му е много момичешки и сладурски. Ухае на бонбонки, захарен памук и ванилия. Не е натрапчив и силен, знаете че аз не си падам по супер наситените и захаросани миризми.


         Очаквах да е с лека текстура, но се оказа като масло. Гъста и плътна, като в същото време попива за секунди, ако не прекалите. Оставя мазен филм, когато нанеса повече, но за мен това е плюс. Имам суха кожа и особено при често миене, имам нужда от по-богати формули. Ефекта на крема обаче отминава бързо и трябва да се подновява често.


      Прави кожата мека, подхранена, гладка и добре хидратирана. Аромата изчезва бързо и малко след разнасяне спира да се усеща


      Цената на крема е 5 лири. Приятен продукт, без да е нещо уау и да си струва на всяка цена да се пробва. Много ми допада компактния размер, защото имам нужда от такива за дамската чанта и ще го измажа с удоволствие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар