понеделник, 25 септември 2017 г.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita

       Ще започна поста с една добра новина. Ако случайно сте пропуснали - от 30 септември, в българската Сефора ще се продава "Kat Von D". По този повод, реших да ви покажа червилото, което си взех това лято. Смятам че Lolita ще се купува много, защото е в страхотен и супер актуален кафяв нюанс. Доста ще го нося тази есен и зима!


      Не мисля да се впускам в описания на опаковката, защото я виждате. Много е красива, спор няма. Kat не би се изложила в това отношение. Знае как да привлече окото. Апликатора е класически и смятам че върши перфектна работа - червилото с него се нанася безупречно. Аз нямам забележки. На някой може и да му е удобно с по-остър връх, но на мен и с този ми е ок.




        Червилото има лек аромат, който не мога да определя какъв точно е, но да кажем на нещо средно между сладко и свежо. Сякаш са искали да напомня на бисквитки, обаче не е вкусен или дразнещ. Неутрален е, спира да се усеща след нанасяне.



         Формулата е кремообразна и идеалната среда според мен. Нито гъста, нито пък водниста. Пигмента е чудесен и можете да нанесете леко за малко по-светъл цвят, както и да напластите за наситен и тъмен кафяв. Аз го нося с любимия ми молив на Essence 05 Soft Berry, с който смятам че си партнират повече от перфектно и комбинацията е трепач! Освен това няма никакво разтичане, което допринася още повече за готиното чувство. По улиците забелязвам погледите на хората и това говори достатъчно.


        Lolita не изсушава устните, но и не очаквайте да ги подхрани. Ако имате недостатъци и кожички, първо ексфолиирайте. Няма да ги скрие. С база отдолу, аз я чувствам по-комфортна и предпочитам да я нося така. Стои съвършено!


       Завършека на червилата Everlasting Liquid е матов. Не полу или кадифен, а матов! Засъхват за около минута и при тях не се появява онази линия във вътрешната страна. Не лепнат, но ако сте яли някаква храна, се усеща това чувство леко. Трайността им зависи от това какво сте консумирали. Ако ядете мазна храна, то се изтрива в средата и е нужно да подновите, защото не изглежда добре и стои подобно на петна. Както когато ви пада ружа, ако ме разбирате. Но това се случва с всички червила, така че не е болка за умиране. При хапване на плод или нещо сухо, само избледнява. Като цяло се задържа около 4-5 часа.


        Смятам формулата за много успешна и макар високата цена от 20 евро, не съжалявам че взех Lolita. Цвета, финиша и трайността ме устройват, затова мога само да ви го препоръчам.
Ако не ви се дава такава сума, погледнете тези на Сефора или пък The Balm. Те също са добри.



       Ако все още не сте си избрали подходящ кафяв продукт за устни за есента или пък искате да пробвате Kat Von D, дълготрайните течни червила са много хубави! Не че и палитрите Shade and light за лице или очи не са добра, но неутрални сенки вече доста има на пазара и със сигурност не сте останали без такива. ;)

1 коментар: