вторник, 26 септември 2017 г.

Revlon - Ultra HD Gel Lip Color, Photoready Insta-fix + Insta-blush

        От този месец, по стелажите на Revlon можете да откриете 3 нови продукта под формата на стикове. Ружовете Insta-Blush, хайлайтърите Insta-fix и червилата Ultra HD Gel Lip color. В сайта на Бонжур, са налични също.


        Ружовете се предлагат в 3 цвята: светло розово злато (300 Rose Gold Kiss), бонбонен матов (310 Candy Kiss) и бери матов (320 Berry Kiss). Цената им през този месец, е 14 лв. Хайлайтърите са 2 - 200 Pink Light е със студен (розов) подтон, а 210 Gold Light е златен. Те струват 13,85 лв, а редовната им цена е 22 лв. От червилата са налични 8 цвята от общо 15. Цената им е 18 лв.


        Започвам с най-любимия продукт от трите, а именно червилото Ultra HD Gel Lipcolor 705 Dawn. Опаковката му е готина и по-различна от стандартните, но трябва да се внимава при отваряне и затваряне, за да не "нараните" червилото. Цената му е по-висока за дрогерия, така че са се постарали да я оправдаят и са се справили. Много вероятно е, при носене в чантата да се надраска покритието, но мен това не ме тревожи. Важно е качеството на продукта.


        Цвета на 705 Dawn, е чудесен за ежедневието и много актуален в момента. Кафяв нюд с блестящи частички, които правят финиша да изглежда леко металически. Формулата му е супер комфортна - между гел и крем е. Изключително лесно се нанася. Буквално се плъзга по устните като масло. Обвива ги с наситен цвят и блясък от първия слой. Няма нужда от напластяване. Не лепне и не изсушава. Прави сочни, меки и гладки устните. Но не си представяйте блясък като на глосовете, а по-нежен и красив.


         Трайността му ме очарова. Признавам си, очаквах след 2 часа да няма и следи от него. А то освен че издържа 4-5 часа без да го пазя, дори храната не го изтрива напълно. Остава като стейн. Още при първото носене, реших да го пробвам с Nude молива на марката Colorstay, и ефекта беше страхотен. Подчертани и секси изглеждат устните. Когато започне да се изтрива, е равномерно и сякаш сте правили омбре. Това харесвам на този тип нюанси. Не е нужно да сте с огледало в ръка постоянно.


         Когато го свалите, няма да усещате сухота. Формулата е без восъци, което обяснява лекотата му. А хиалуроновата киселина осигурява интензивна хидратация. 

          *705 Dawn много ми напомня на лака за устни от Ultra HD серията, който имам - 570 Smoky Topaz. Този обаче, според мен е с топъл подтон.


Грим с трите продукта в действие (+ Nude молива):



    Insta Blush™ притежава иновативна кремообразна формула, без мазнини, с нежен пудрен финиш (след нанасяне). Притежава уникални покриващи пигменти, които разпръскват светлината, за постигане на естествен и красив резултат. Практичната и лесна за употреба стик форма, го прави подходящ за освежаване на грима бързо и лесно.



        Формулата на ружа не е от най-кремообразните или поне не толкова, колкото е на хайлайтърите. Изглежда мека, но при допир с кожата на лицето, се усеща суха. Налага се да натискате леко и да напластявате доста, което пък може да свали от базата ви. Или поне при цвета който имам аз, е така. Знаете че съм с бяла кожа и въпреки това, е трудно да постигна по-голяма наситеност.


         За мен "Rose Gold Kiss", е подходящ по-скоро за хайлайтър, отколкото за руж или е ок за хора, които са с още по-светла кожа от моята. Не че не се вижда, но е доста блед. И през деня избледнява и изчезва, става на петна, което не ми допада. Пробвах го върху 3 различни фдт, но резултата винаги е такъв. Акцентира на недостатъци и макар моето лице да е сравнително чисто, изглежда много напудрено там където съм поставила ружа. Не стои еднородно и "равно", ако ме разбирате. Нанасям и преливам с пръсти, защото не е ок без да пипне ръка и разнесе.


         В чужбина има още един цвят, който отново е под номер 300 Nude Kiss, но не знам защо тук не се предлага. Не знам дали от суочовете можете да придобиете представа за формулата, че не е така мека и мазна като на хайлайтъра.


        Както разбрахте, Insta-blush не успя да ме впечатли. Лесен и бърз за употреба е, особено ако сте на път. Откъм качество обаче, има какво да се желае.


         Insta-fix хайлайтърите обаче, се оказаха с по-добра и мека формула. Моят "Pink Light "е в розовата гама и е със студен подтон. Нанесен леко, придава онзи заскрежен ефект. Мека е и само с едно движение, скулите ви са покрити с онзи "инстаграм" цвят. Направо заслепява, затова за ежедневието е необходимо да прелеете с пръсти.



         Трайността обаче и при него е малка. Нещо което забелязвам за пореден път е, че кожата ми сякаш го изпива буквално (заедно с ружа) и след 8 часа, има останали някакви частици тук там. Дали е моментно състояние или просто текстурата им е такава, мога да разбера като прочета отзивите и на други дами. Или са направени за носене в чанта и подновяване.



        Ако трябва да ви препоръчам един продукт, то това категорично е червилото и с 2 ръце ви го препоръчвам. Останалите цветове са също красиви и лесно носими, затова ги пробвайте. Единствено 745 и 755 са в червената гама, но за всеки влак си има пътници. ;)


 * Продуктите са ми предоставени за проба от марката.

1 коментар:

  1. Червилото е със страхотен цвят. Хареса ми още при първия поглед в дрогерията преди 2-3 седмици. Невероятно изискано и нежно. Стои Ви страхотно. Ружовете и хайлайтърите при пипане са наистина сухи, но също много красиви.

    ОтговорИзтриване