четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Avon True Colour Nailwear Pro+ "Plum Dazzle"

     Plum Dazzle е един от последните цветове лакове, които Avon пуснаха в продажба в края на 2017-та. Поръчах го през декември, но беше изчерпан и пристигна едва преди 2 дни. Бях го видяла преди това, което още повече ми затвърди поръчката.


          Името му и снимката в каталога подсказваха, че трябва да лилавее и аз очаквах това. Но всъщност и вие виждате че е виненочервено с много златен шимър. Обожавам такива цветове и смятам че лака е страхотен, така че не съжалявам.


         Четката е широка и като останалите лакове на марката. Текстурата е с нормална гъстота, но определено иска 3 слоя за плътно покритие. Може и на два, но трябва да сте с тренирана ръка и да са нанесени перфектно. Не е трудно, но не става и като детска игра.


         Блести разкошно и сякаш има милиарди частички в него. Златния шимър не се забелязва отдалеч и сякаш е просто черешов нюанс, но определено придава ослепителност и не изглежда прекалено тъмен.


           Не му е нужен топ лак, за да изпъкне. Съхненето самостоятелно обаче е бавно и това налага употребата му.


                 С този прекрасен червен маникюр, давам старт на месеца на любовта.


         Ако обичате червеното и нямате достатъчно в тази гама, грабвайте го. Разкошен е!


         И не само февруарски, но е и разкошен за Коледа. Жалко че не можах да го понося тогава, но сега му се радвам още повече!


         За съжаление нито в настоящия, нито в следващите 2 брошури го има. Но ако го видите, непременно поръчайте. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар