събота, 3 февруари 2018 г.

L.O.V Blush affair Multi-tone cheek palette 100 Alluring Cheeks

        В коледния подарък от Германия се криеше тази готина палитра за скули от L.O.V и да си призная, още тогава знаех че ще я ползвам за очите. Цветовете и разположението им, е типично за сенки. Напомня ми на i-Divine на Sleek. Това обаче не я прави лоша, а напротив.
        Влюбих се в топлите и червеникави нюанси, а и знаете колко обичам Ренесанса и Vintage Romance на Sleek. BLUSH affair Multi-Tone Cheek Palette се оказа по-добра и качествена, отколкото очаквах. Не си представям тези наситени розови и златисти тонове върху лицето ми, но за очите са прекрасни и много благодаря на Ина, че ми я е избрала.


           Опаковката според мен не е кой знае какво, но всъщност се затваря доста стабилно. И тук се изненадах, защото в началото като я взех в ръце ми евтинееше. Сега съм сигурна, че ще мога да я взема с мен на път.



           Всеки един цвят от палитрата е с чудесно качество. Няма ронене и разпрашване. Почти маслени са и не се нуждаят от много напластяване. Като взема 2 пъти с четката е достатъчно. Единственото златното с мека плоска четка леко се рони, но за другото око ползвам и всичко е точно.


           Като тъмната фуксия нямам и съм сърдита на L.O.V, че не се сложили от нея най-голямо количество. Прекрасен и много интересен цвят е! Мога да направя няколко визии с палитрата и всяка една става чудесна. А и мога да кажа, че си пасва с доста от червилата ми. Розово, нюд, праскова, кафяво, фуксия, патладжан или малина..... не мисля че има нюанс, с който да стои лошо. Суочовете съм направила без база и с 2 прокарвания.


           Освен че са наситени, се преливат с лекота и съм силно впечатлена от трайността. Споделих ви в една от предните ми публикации, че имам проблем със сенките напоследък и ми се събират, но от тази палитра издържат цял ден и започват да избледняват/се събират чак в края на деня.


          Виждам че не е лимитка и е налична в сайта им, а вероятно и в магазините. Ако живеете в чужбина или можете да си я поръчате, смело ви я препоръчвам. Цената й е 12 евро.


          Състава го има до информация, ако се интересувате. А ето и няколко от гримовете, които сътворих с нея.

                                       * Kiko Creamy Emotion Lipstick 105 Pinkish Brown



                                                    * Aura Absolute Matte 602 Ring a bell
 


                                                            * Avon UCR Instant Mocha


Няма коментари:

Публикуване на коментар