петък, 1 юни 2018 г.

5 минути повече с Avon Anew Perfect skin boosting splash

         Ежедневието ни е много забързано. Дните понякога отлитат като часове, а покрай работата и задълженията у дома, не ни остава време да се погрижим достатъчно за семействата си, децата и още повече за самите нас. Често пропускаме важни стъпки, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Ето защо, трябва да си обръщаме внимание и понякога 5-те минути,  са достатъчни.
         Ненапразно казват, че здравето отвътре, е красота и отвън. Здрав дух, здраво тяло. Тези "поговорки"  за младото поколение, са бабини деветини, но в тях има много истина. Ако не даваме на тялото си онова, от което има нужда, няма да сме здрави и да се чувстваме енергични, свежи. Което се отразява не само вътрешно, но и на усмивката ни.


         С напредването на годинките, трябва да сме редовни в грижата си за кожата и това се познава отвън. До 20-те си години, ако имаме оправдания че сме млади и нямаме нужда от кремове и маски, след тази граница всичко зависи от правилната хидратация и почистване. Пийте много вода, тя е един от ключовете към еластичната кожа. Гена също е важен, но не разчитайте само на него. Давайте още и на 30 ще сте благодарни на себе си. Появата на фини линии не може да спрете, но ще забавите процеса. И това не е малко!


         Често сме изморени от куповете със задачи в офиса, у дома цари безпорядък, имаме среща с приятели или билет за кино и днес нямаме време за себе си ...оправданията нямат край. Личния опит ми го доказва често. От утре започвам режим, утре ще си направя маска....  дните минават и кожата старее. А когато си имал възможност за секунди да дадеш необходимата доза хидратация на лицето, ще съжалиш за пропуснатото.


           Ние дамите сме особено взискателни към външния си вид, поради което много от нас често закъсняват за срещи или сутрин за работа. Аз рядко си поспивам повечко и обикновено се събуждам още в мига, в който звънне алармата. Плюса е за мен обаче! След като мина през банята, някои сутрини отделям по 5 минутки, за да си направя хидратираща маска на лицето. Докато я оставя да подейства, чакам да заври водата в каната и си правя закуската. С новата сплаш маска от Avon, вече нямам изгубени минути. Нанасям за 10 секунди с ръце, и в следващите 15, тя вече е попила. Много по-добре се чувствам след нея - не само свежа и бодра, но и някак ме зарежда с положителна енергия. Какъв по-приятен старт на деня?




         5-те минути могат да са от особено значение, ако очаквате важни клиенти в офиса. Тогава не правя компромиси в облеклото и макар да не ми е любимо занимание, се налага да посягам към ютията. За Коледа си избрах нова помощница, с която докaто се разсъня и направя от новата сплаш маска на Avon, е загряла и гладенето е като детска игра! Няма гънки и ръбове, нито изгубено време!


          В дните, в които съм приготвила обяда си от вечерта, се излежавам до по-късно и обичам да разглеждам instagram спокойно. Вече успявам да си открадна и още 5 минутки, с които си прочитам новите статии. Този бонус, ми дава новата сплаш маска на Avon Anew Perfect Skin Boosting Splash - с нея са ми нужни не повече от 15 секунди за нанасяне и да попие. Бързо, лесно и ефективно!

          Когато имаш 5 минутки в повече, какво по-приятно да разлистиш новия брой на любимото си списание и да научиш кои са последните тенденции? А щом са и свързани с грима, ме печелят на мига!


          От Avon са помислили за по-мързеливите дами с тази сплаш маска, която за 15 секунди ни дарява с нужната хидратация. В чисти длани, капвате малко от флакона и с въртеливи движения нанасяте. Докато се усетите и е попила. Без мазно усещане, без лепнене и силен аромат. Подходяща е за всички типове кожа. С текстура на серум и формула, подобна на розовата вода, която съдържа гликолова киселина и ботанически екстракти, кожата ни е по-сияйна, свежа и здрава. Готова за нанасяне на дневната или нощна грижа. Ухае на плодови киселини, както и цялата серия Anew Vitale.
          Маската на Avon Anew Perfect Skin Boosting Splash е чудесен вариант за летните месеци, в които искаме да се наслаждаваме на слънчевите лъчи, на любимите хора и дългоплануваната почивка. Ако търсите силна хидратация обаче, не е за вас. Тя е за летния сезон, когато температурите са високи и кожата иска да диша! Но не забравяйте слънцезащитата, ако я ползвате сутрин!

        ** Поста е в партньорство с Avon.

Няма коментари:

Публикуване на коментар