сряда, 29 август 2018 г.

Agua Verde by Salvador Dali

          Преди няколко години не поглеждах смокини и както с много храни, се научих да ги хапвам през последните 2 лета. С нетърпение чакам да им дойде сезона и да си купя от ароматните лилавозелени плодчета. Но тази година е различна! Открих че изпитвам силно привличане и към парфюми с тях. Освен че си взех любимия Womanity, внезапно се сдобих и с новия Green Tea Fig на Elizabeth Arden.


           Когато позната сподели в новите си придобивки Agua Verde и факта, че е със смокиня, веднага трябваше да го поръчам. Още повече, че го купува за пореден път. За цената от 12 лв нямаше какво да губя. :)

        Agua Verde е за мъжките половинки и според мен си има отчетливи нотки, че е за силния пол. Бих го определила и като унисекс, но не препоръчвам без проба. Има си особености. Аз усещам не само доста смокиня, но и индийско орехче с ветивер. Много дървесни нотки се показват. Началото е леко нагарчащо от грейпфрута, но той бързо отминава и изпъква смокинята. Тя не е така свежа и зеленолистна, както е в Зеления чай. Сякаш е кората на дървото през есенните хладни дни. Има и ветивер, който го прави по-улегнал и мъжествен. 


       Базата му е мека, топла и отлично подхожда на ореховата ядка. На мъжка кожа ляга по-красиво и подчертава чертите на силния пол.


         Различен дървесен аромат е и го виждам повече на млади момчета, около 25-30 г.



         Ако обичате смокини, ветивер и амброва база, добро бюджетно попадение е. На моята кожа се задържа около 4 часа от леко пръсване.



Няма коментари:

Публикуване на коментар