петък, 17 август 2018 г.

Avon Mark Liquid lip lacquer Matte "Naked Crush"

            Течните матови червила на Avon от серията Mark се предлагат от няколко месеца, но още когато бяха пуснати в продажба през есента, тествах няколко цвята и веднага ми станаха фаворити - TKO & Head Turner. Знаете че си падам по наситените и ярки, богати нюанси. Затова и няма да са изненада посочените два. Тази година обаче започнах да харесвам и по-неутрални, ето защо поръчах кафевия нюд "Naked Crush" от новите 4 матови цвята.


           Формулата, трайността, аромата и усещането им върху устните е страхотно. Няма да изпадам в големи подробности, а на кратко - текстура като мус, която се плъзга с лекота и дарява устните с наситен цвят, прави ги пухкави и не изсушава. Издържа доста!
Разбирайте нанасям сутрин, ям поне 2 пъти през деня, пия вода и говоря, след 17 ч. се прибирам с лек цвят като стейн. Ако искате да сте с изрядно червило, разбира се ще се наложи да подновите следобяда.


           Комфортни са и се събират малко във вътрешната линия. Усещат се изключително ефирно. Нещо което не мога да кажа за течните червила на Kat Von D например, както и за дълготрайните на Sephora или Meet matte hughes на the Balm. При тях има изсушаване.



           Аромата на новите нюанси е просто фантастичен. Старите също са хубави, обаче новоизлезлите ухаят на пина колада, но не натрапчиво и химично. Кремообразен тропически мирис на коктейл. Кокосово мляко с ананас и папая. Няма гаден вкус, който да е неприятен. Само заради него ми се иска да го нанасям постоянно.



           Няма нещо, което да не ми допада в течните матови лакове на Avon. Като забележка мога да отбележа, че е хубаво да сте с гладки устни и да не нанасяте голямо количество. Нужно ви е много малко, иначе се натрупва и не може да засъхне хубаво, което води да струпване на продукт и събиране. Не стои и красиво. Само тънък слой и сте готови!
           На снимките съм с молива на Impala 104 Antique mauve за контур. Макар малко по-тъмен, след преливането заспаха един друг!




              В текущата брошура са на 6,99 лв и има още 4 нови цвята от лаковете с блясък.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар