понеделник, 19 ноември 2018 г.

Burberry Brit Rhythm EDT

               Brit Rhythm е като едно превъплъщение на акустично изпълнение. Толкова близък е до музиката и чувствените звуци, сякаш докосва всяка частица от тялото ти и те побиват тръпки от лавандуловите му оттенъци. Готов е да улови емоцията, вълнението и възбудата от живата музика. Като вид адреналин, който искате да усещате непрестанно.


             Свеж, хладен, уютен и пудрен едновременно. С много лица, настроения и цветове. Ритъм има духа на младите девойки. С леко бунтарски, авантюристичен и в същото време чувствен характер. Секси и стилен, комфортен и за спортни натури.

             Отваря се със студени лавандулови нотки и алдехиди, все едно сте до океана. Но не го усещате смразяващ като вятъра край него, а сякаш гали лицето и раменете ви. Нара омекотява и нежните цветове на нероли му придават женственост. Бързо отшумяват онези остри мъжки акорди и става пудрен, дървесен... с бяла и чиста душа! Каквото е сърцето на красивите цветя през пролетта. Деликатен като оризова хартия, но с дълбок и потаен нюх.


               Хладните кедрови нотки и свежестта на лавандуловите клонки остават няколко часа и не позволяват аромата да стане скучен, сладък и банален. Това не е модерен шипър или флорал. Има ретро подпис с пудрената си база и веднага напомня Insolence, но тук виолетки няма, нито пък зеленина. А сякаш са направени от един и същ плат.
               Комбинацията от муск и ветивер е дръзка и го прави дори с уклон към унисекс. Има щипка пипер, но и сапунен акорд. Не типичния и евтин, а като на луксозен бутиков сапун. Представете си любимия мъж, току що излезнал от банята, ухаещ на лавандула и мускус. Чисто и мъжествено, но тук има ирис и от него идва тази прекрасна пудреност и уютност, която се долавя почти докрай. И малко преди да си отиде от нас, остава близо и ви докосва.


               Brit Rhythm обаче не е за всеки и ви препоръчвам проба преди покупка, освен ако не сте готови да прежалите сумата. Пудрен, дървесен, хладен, свеж и топъл едновременно. Много стилен, различен и чувствен. С чудесна прожекция за EDT е и се задържа 7-8 часа. Има шлейф, но не очаквайте да се носи километри след вас. Първите 2 часа си го усещам и в края на работния ден, по ръцете долавям пудрените ирисови нотки. Флакона е гравиран, изчистен и 30-цата е идеална за дамската ви чанта. Не заема много място и се побира в дланта ви. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар