неделя, 18 ноември 2018 г.

Born pretty store Deluxe Holographic Nail polish Green elf

                 Когато имаш солидна колекция с лакове за нокти и през ръцете са ти минали буквално стотици, да не кажа хиляди, е трудно да харесаш нещо ново от последните колекции или още повече да се впечатлиш. Вече рядко си позволявам да прибавям шишенца в шкафа и когато го направя, си заслужава по всеки един параграф. Ето за такива красиви цветове и ефектни завършеци, съм готова за компромис.


               Знаете че съм скептично настроена към китайските стоки и е нормално. Пазара е залят от евтина козметика с незнаен състав и такава, която имитира луксозните марки. И не подкрепям да се купува. Но пък сте наясно, че и на популярни марки някои от продуктите се произвеждат в Китай. Има 1,2 и 3-то качество с контролирани съставки. И понякога се намират доста добри попадения, които заслужават да прегреши човек. Точно от тези изключения, които съм готова да направя, е "Green elf" от последните холограмни лакове на Born pretty store.




              Както и преди съм ви споделяла, съм доста изненадана от качеството на тяхната собствена марка водни стикери и почти всички пробвани лакове. Особено холограмите им, смея да твърдя че са най-доброто за мен. Текстурата, цветовете, нанасяне, трайност и дъга.... без забележка съм по всеки параграф!


             Този зелен красавец, не прави дъга само на слънце, а дори без силна светлина и на изкуствено осветление, тя се забелязва и прави впечатление. Виждате колко хубава и ясно изразена е.


              Лака няма кофти и силен аромат, като на познатите ви бюджетни и професионални марки е. Четката му е супер удобна, защото освен че не се изцапах, овала който виждате е постигнат с лека ръка и перфектен за мен. Сякаш гледам ръцете на рускините, но без да са обработени с фотошоп. :)


              Формулата му е отлична! Не се разлива около кожичките, нанася се като масло и не се свлича, ако решите или трябва да повторите на някое място. Което не мога да кажа за повече марки, особено за China Glaze. При първия слой има лека прозрачност, но с втория покрива напълно и е безупречен. Не изглежда плътен като гел, обаче точно в това му е чара. Стои някак естествено и привлича погледи с холограмния си ефект. Без да е натрапващ и супер силен.



              Съхне малко по-бавно от нормалното и е хубаво да се изчака 10-ина минути преди топ лака, за да не го свали на места от основата топ лака. Но дори тук ще му напиша плюс, защото след нанасянето на топа, на нито един нокът той не помръдна. Тези от Вас, които са ползвали холограми, знаят колко капризни са и че става мазало, когато решите да придадете блясък и запечатате с прозрачен слой.



            Въпреки че нанесох от този техен топ и не възлагах надежди, защото не е от най-плътните и придаващи кой знае какъв блясък, нито пък е супер бързосъхнещ, на сутринта нямах чаршафи и Green Elf е в безупречен вид днес на 4-я ден. Готвих, мих съдове, къпя се всеки ден и върша нормална домакинска и офис работа, единствено запечатаните връхчета са оголени от тракането по клавиатурата и телефона. А някои от холограмите падат на парчета за часове. Най-голямото ми разочарование е 2 Nite на China Glaze, който беше кошмарен в това отношение.



             Semi-Permanent Fast Dry top coat искам да пробвам достатъчно, за да ви споделя дали е добър и ще се въздържа от заключение сега, но със сигурност ще ми свърши работа. Щом с такъв финиш се справи, не вярвам че върху крем или шимър, би бил лош завършек.


                Deluxe Holographic Laser Glitter не са от най-бюджетните лакове, но ако сте лакопристрастени маниаци и се интересувате, сигурно сте наясно колко трудно се откриват качествени и със силна дъга холограми. Определено ме оставиха с повече от добро мнение и Ви ги препоръчвам, ако откриете своя цвят сред предлагащите се.


             С удоволствие бих си взела още 2 от тези холограми - Colorful Fairy Tale и Dream Fairy. Магически са!


               Green Elf и Semi-Permanent Fast dry top coat са ми предоставени от Born pretty store.

Няма коментари:

Публикуване на коментар