неделя, 25 август 2019 г.

Лятна разпродажба

         Здравейте.

         Знаете страстта ми към козметиката и парфюмите е голяма и може би няма да стихне скоро, затова и от време на време се решавам да изпразня леко шкафовете. Не искам хубави продукти да отлежават, а да отидат при някой друг, който ще ги използва и оцени истински. Колкото и да съм си чичо Скрудж и харесвам всичко, няма как да посягам ежедневно към всеки продукт и по тази причина напоследък започнах да мисля малко по-разумно. Та днес отново събрах няколко категории от грим, козметиката за тяло и коса, декоративна..... ако си харесате нещичко, пишете ми на мейл - iv4enceto_91@abv.bg. Ще спазвам реда и условията от предишната разпродажба.



            Палитра Marc Jacobs Eye-conic Provocouture - страхотни цветове, лесно преливане, трайни и наситени. Много сенки имам вече и не стигам до всички, а тази си купих с голямо желание. Цена - 68 лв. Използвана е не повече от 5 пъти.


               Единички теракотени сенки на Golden Rose 113 и 152, които са чудесни за есента и зимата. С база или мокра четка са много красиви цветовете, но и такива имам по няколко палитри. Цена за всяка - 3 лв. Тук съм правила ревю за тях. ПРОДАДЕНИ


             Чисто ново червило на Kiko Velvet Passion 314. Обожавам такива нюанси за студените месеци, но имам поне 5 подобни или същите. Цена - 10 лв. ПРОДАДЕНО

                    
                       Чисто нова лимитирана четка за сенки на Zoeva, плоска за сенки - 17 лв.



               Строубинг крем на Аура, който може да се ползва под фдт или да се смесва с него. Много хубав продукт, но и до него не стигам все. Цена - 5 лв. Течно червило Revlon Pink Ruby, ползвано броени пъти - 5 лв. Пробвана черна очна линия с дебел писец Oriflame The One Style Jumbo - 4 лв. Коректор Essence Camouflage + 10 light rose, цена - 4 лв. Има плътно покритие и доста светъл цвят, ползвала съм го няколко пъти. Миглите на Аура ще ги подаря на някой, които желае с покупката на други продукти.
 




                Матова лилава сянка на Classics, подарявам на желаещ с покупката на друг продукт.


              Flormar Mono eyeshadow 21 Plastron - ползвана броени пъти, цена - 2 лв.


         Лакове за нокти: Radiant - 5 лв, SNB Искрен - 5 лв, Twenty One - 1 лв, Jessica - 3 лв. Всички са ползвани по веднъж.



               Too Faced Shadow Insurance 24+ hour основа за сенки, само пробвана - 28 лв. Сработих се с другите си 2 отворени бази и тази ми идва в повече. :)





                Една много любима палитра Saint & Sinner, която остава забравена заради многото други и ще се радвам, ако отиде при някой друг. Заслужава да бъде оценена и ползвана подобава, защото е невероятна. Цена - 95 лв. Ползвана е много малко.
 


               Ако търсите подхранване, заглаждане и косата ви е суха, изтощена - това е вашия шампоан. Използвани 100 мл, цена - 6 лв. При мазни корени, не препоръчвам. Спрея е за термозащита и се пръска след измиване на влажна коса. Половина флакон, цена - 5 лв.


             Avon Raissa Folklore колие, което скоро не съм носила и реших да се разделя с него. Без забележка и като ново - 10 лв.


               Няколко продукта на The Body Shop, на които се наситих. Подхранващи маска и шампоан с банан, използвани наполовина. Шампоана е останал около 80 мл всъщност. Цена -  5 лв. Маската е половина - 9 лв. От душ гела липсват 50-60 мл. Цена - 6 лв.


             Парфюмната вода Bowhanti е за любителите на дървесните и унисекс аромати с дъх на мокра гора и е много интересен, но не се разбрах с него. Купен насляпо от Испания за 39 евро. Цената тук е 50 лв, затова го продавам за 45 лв. Ако целуфана се залепи отгоре, спокойно може да мине за подарък.


              Червилото е чудесно, ако не искате твърде наситен патладжанен нюанс и сте със сухи устни. Подхранва и омекотява, плъзга се с лекота. Ползвано 5-6 пъти. Цена - 10 лв. Гилзата е в отлично състояние, въпреки че е лъскава.



             Следват още малко продукти за коса, а именно подхранващ шампоан за блясък на Orofluido - чисто нов, 7 лв. Еликсир за мекота и заглаждане Asia Zen Control - 45/50 мл, 9 лв. От маската липсват не повече от 150 мл. Кутията е 500 мл. Цена - 14 лв. ПРОДАДЕНИ!



              Tigi Small talk крем-гел за обем. Ухае невероятно на горски плодове и сладко. Чисто нов - 12 лв. Измиващ гел за лице и тяло за нормална към комбинирана кожа Cera Ve Foaming Cleanser, половин опаковка - 7 лв.


               Две от легендарните четки на Tangle Teezer. Облата за сушене е големия вариант (25 см) и съм изхвърлила кутията, но не се разбрахме. Цена - 13 лв. Класическата и компактна версия е чисто нова - 12 лв. ПРОДАДЕНА



               И няколко аромата предвид навика ми да пробвам и след това да ми омръзват. :)


            Kenzo Jeu d'Amour Elixir EDP пробвах на безмитната рано сутрин и издържа чак до вечерта. Толкова ми хареса, че реших да го взема, но трудно се разбирам с топлите и сладки миризми. Не натъртва от сладост, нито пък ухае на торта, обаче след 5 пръскания вече ми омръзна. Флакона фабрично не е пълен догоре, с почти пръст надолу и аз съм свалила не повече от 3-4 мл. Така че има 45 мл налични от 50. Цена - 62 лв.


          За любителите на бели цветя с тубероза..... чисти ухания на сапун, муск и примесени с цитруси, Carat на Cartier ще се хареса много. Изключително стилен и запомнящ се. Но се оказах с още 2 подобни и тази голяма опаковка, ми вади очите в шкафа. :) Цена - 62 лв. Тестер е, но реално парфюма си е без капачка.


           Още един белоцветен и чист аромат с бамбукови нотки и пудра, Jesus del Pozo In white - сравняван с Pure Poison на Диор. Тестер 100 мл, но има около 50. Пръскалото на пулверизатора се вади, но слага без проблем и пръска успешно. Цена - 30 лв.


             Тези симпатични плодови аромати на FM Group са доста приятни за лятото и много момичешки. Ако обичате изчистените плодови вкусове без захар и други примери, са супер находка. Отляво е манго, зеления е круша и са страхотни! Цена - 10 лв всеки.


           Още един бял флакон, но този път сока е с повече характер и анималистично усещане. За дами, които знаят какво искат и да не подновяват често. White soul на Ted Lapidus е много интересен парфюм и със спайси завършек. Базата му е амбра и ванилия. Не е сладък, нито дървесен и си струва да се пробва. Флакона е 100 мл, липсват не повече от 10. Цена - 38 лв.


             Rose Extase на Nina Ricci е невероятно попадение и страхотен парфюм, плътен и шлейфов, но за почитателите на сладките аромати. Взех го насляпо и за мен идва в повече. Не боли глава, не ухае на сладкиш, обаче трудно възприемам върху себе си. С много вкусни малини и бороивнки е, плътни рози и ванилия. Кремест и наситен. Страхотна кутия и идеален за подарък. Само веднъж съм пръснала от него. Флакона е 50 мл. Лосион е нов. Цена - 68 лв.



               Последни предложения с още 2 есенни и плътни аромата. Sweet Candy Truffle e доста приличнo попадениe за цената си. Ухае много яко на шоколад, ром с малко ванилия, трюфели и амбър. Не е сладък, нито пък тръпчив. Липсват не повече от 20 мл. Цена - 6 лв. Ако искате нещо готино, тъмно и опушено, L'agent е вашия парфюм. Чувствени нотки на пачули, амбър, сандалово дърво и лабданум. Началото му е пиперливо и екзотично, а средните нотки секси и омайващи. Флакона е 100 мл, налични около 50-60 мл. Цена - 44 лв.


          С предимство ще е този, който ми е писал пръв и вземе повече продукти. Не искам да ви натоварвам с куриерски разходи за 1-2 броя и малка сума. Важното е всички да са доволни!
          Изпращам до офис на Спиди или Еконт като пощенска пратка. Ако някой желае разбира се, е възможно и до адрес. Моля за коректност и да оставяте адрес, в случай че наистина сте решени да закупите. Неприятно е да се поемат разходи и в двете посоки! За дами от града (от Стара Загора съм), можем и да се видим да предам лично. ;)
          Ако имате съмнения за оригиналност, срок на годност и колко е използван продукта - не се колебайте да ме питате. Ще отговоря на всеки въпрос! Опция с преглед преди заплащане при получаване на пратката, ви е гарантирана. Искам да останете доволни.
          Винаги обезопасявам с бабъл фолио при опаковане, за да няма изненади и повредени продукти. Разбира се, при неправилно транспортиране на куриерската фирма, е възможно да има щети, но се старая всичко да е безупречно.

          При въпроси, не се колебайте да ми пишете в коментари тук или на съобщение.

1 коментар:

  1. Здравей,
    Искам червилото на Кико. Ще ти пиша на ЛС да уточним подробностите.

    ОтговорИзтриване