събота, 13 юли 2013 г.

Разходка в Одрин и... малко нови лакчета

    Днес бях на разходка до Одрин (Edirne) и се сдобих с няколко красиви лака. Хванах последната спирка направо. Бяха доста обрани и все единични бройки. Много се ядосах, че някой ме е изпреварил и с Пастелите, които уж са нови и няма суочове, а вече липсват по щандовете половината цветове.


 Успях да взема белия и лилавия пясъци, имаше също златния, синия и светлорозовия. Те обаче бяха същите цветове като на други марки, които имам и ги пропуснах. Не ми се трупат еднакви. Намерих си и няколко от желаните Миракъли на Флормар.


Розовия Пастел беше като GR Holiday 63 - и цвета, и частиците са същите. Синият за мен е като China Glaze In the rough, а златният прилича на OPI Honey Rider. Не можах да направя хубави снимки, но консултантките в магазина се въртяха и ми беше неудобно.




Цената беше 6,90 лири, което е около 5,50 лв. Флормарите купих по 1,50 и 2 лири.
Ето и малко снимки на щанда, от който взех пясъците. Там обикновените лакове на марката бяха по 2,65 лири, а по пазарите 1,90-2,50 лири. Имаха от новите Римели Кейт Мос на по 5 лири някъде. Тук май са по-скъпички. Странно, но не видях грам от пясъчните Голдън Роуз Холидей. Не че и търся вече от тях, ама щях да направя снимки на новите, ако имаше. :D




                                            (от тук взех Pastel Magic Sand Matte)

     Golden Lady е марка на Голдън Роуз, от която е и ароматизираната зелена ябълка :))) , малко ме е яд, че не взех светлозеленото (съща Зоя Josie от летните), но този ми се видя по-интересен в магазина и викам да не е пак ментово.... а навън после като го погледнах и съжалих - не беше така хубав, ама каквото такова. Цената му беше 2,50 лири. Имаше около 15 цвята с различни аромати, но по 2 - напр. този зелена ябълка го имаше в светлото и като това, което взех; шоколадовия беше млечен цвят и черен мисля и т.н.
     Другото, което си взех е от минитата на Flormar Pretty P29. Той прилича доста според мен на Flormar Miracle U33. Базата му е черна/много тъмносива с петроленозелено шимър частички. Купих го за 1 лира.
   Видях от хваления лосион на dalan d'olive и след дълго чудене си взех един. Струваше само 8,50 лири (200 мл), които на фона на 30-те преди 3 години в Мармарис беше нищо. Имаше и бутери/масла за тяло в кутии също по 200 мл за 9,50 лири, но реших да купя от тях като ходя пак зимата, защото сега нямам нужда от толкова тежки мазила, силно хидратиращи.


   Кремчетата за ръце в малките опаковки бяха по 1 лира, но аз имам чисто нов и пропуснах.

А много изгодно и подходящо за подарък е това, комплект от 4 части за 18 лири

                                 http://ottoman-shop.de/dalan-d-olive-geschenkset-olive.html

    Нямаше как да пропусна и традиционните за страната сладкиши и взех от страхотната баклава, която много обичам, обикновено и шоколадово pismaniye.




                           (Снимките на лосионите и сладките взех от нета, че не ми се снимаха :D )

     Ето и малко снимки от градчето :)))












Няма коментари:

Публикуване на коментар