четвъртък, 15 август 2013 г.

Пристигна и последната поръчка от Avon

   Снощи взех и последните поръчани от мен продукти от Ейвън. Надявам се скоро да успея да пробвам ексфолианта и маслото, защото са ми много любопитни. Ексфолианта с морска сол вероятно ще е първи, че и двата ми отворени са на свършване и докато е топло смятам да влезне в употреба. Другия продукт може би ще ползвам нататък - отворените ми и ползвани от мен в момента лосиони са 3, които свършват... но в шкафа чакат други, закупени по-рано. Червилцата ще покажа занапред. Едното вече го пробвах и мисля ви писах за него преди дни, а другото е за майка ми, но и аз ще го ползвам или поне покажа. Цвета е Iced Coffeе, купувам го за 3-ти или 4-ти път. Универсален цвят е и тя много го харесва, явно и като ефект (оплаквала се е от други червила, че са и изсушавали устните).
   Моливите Glimmerstick Sugar Plum, Smokey Diamond и Twilight Sparkle били доста сполучливи, а ги мислех за боклуци допреди няколко дни, когато имах възможност да пробвам сивия от приятелка. С основата за сенки на марката ми издържат едно 6-7 часа без проблем и то в тези жеги. След това започват да избледняват и да се поизтриват. Утре ще направя суочове на светло и покажа. Сега само на око.


  Взех и мострички на 2 фдт-ена, които искам да пробвам, както и на 3 тоал. води.
* Синия молив не го виждате, понеже ми го донесоха преди няколко дни и забравих днес да го сложа, докато правех снимката.

   Ето как стои Sugar Plum:






Smokey Diamond е това:





... и последно Twilight Sparkle:





   Цената им при намаление обикновено е около 4,20-4,90 лв. Автоматични са/самоподострящи се. Работи се лесно с тях, но са малко по-сухи и ако сте почитатели на меките моливи, с които можете да направите линия с едно движение, то тези няма да ви харесат особено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар