петък, 20 септември 2013 г.

Нови придобивки в гардероба

    Вчера направих малък шопинг тур, като си купих някои есенно-зимни дрешки, но има още неща, които искам да си взема. Надявам се скоро да намеря и тях, че напоследък съм много капризна и трудно избирам. Най-вече искам боти на висок ток, но да видим какво има по магазините. :)

    Взех си това дебело палто от ХМ (май от някаква колекция на Жизел Бюндхен, доколкото разбрах), което всъщност беше останало само в големи номера в магазина в Стара Загора, та ми намериха най-малкото във Варна.
http://www.hm.com/bg/product/15700?article=15700-A
   Другата седмица ще е при мен, благодарение на моя добра приятелка, която веднага се отзова и ми го взе. Супер евтино е, само 59,90 лв. А е много плътно или поне така изглежда. С един шал ще е екстра. :)

 
    Аз съм ниска, но с ток 9-10 см смятам, че ще ми стои по-добре. Цвета е много тъмносин, макар че изглежда черно. Модела и кройката ме грабнаха най-вече.

   Бях си харесала и една черна риза на точки, а не я видях в магазина и бях готова да ревна.
Отидох и показах снимка на една от продавачките, тя ми казва "последна остана, 36 номер" и ми я извади от един шкаф зад нея. Много се зарадвах и естествено я взех. Идва ми малко по-широка, отколкото трябва да е, но такава е модата сега...нали? Можете да я носите, както свободно пусната, така и вътре в панталон/дънки, като леко извадите. Цена - 24,90 лв.






      Бях харесала и тази, но за съжаление не я бяха получавали.


  Едни от най-важните ми покупки всяка година са панталоните и дънките, защото са най-употребявани. :))
  Много се радвам, че не бяха залети магазините с черни панталони и си взех тъмнозелен, след това видях и в още магазини подобен. Явно е на мода тази есен. Забелязах, че има и в тъмночервено/бордо.



  Не знам каква е материята, но е много мекичък и еластичен. Доволна съм от покупката си. Взех го доста евтин и него, 28 лв. От същия и любим мой магазин City Boy City Girl, си купих тези дънки, също еластични и слим. Вървяха с кафяв колан към тях, тъкмо ми се върза на ботушките. Цвета на колана е по-тъмен, сега виждам как е излезнал на снимките. Цената им беше 37 лв.



   А ето и обущата :))


   Доста се колебаех между тях и едни на ток, но в крайна сметка избрах ниските, понеже трудно си намирам ( с дебел прасец съм и не мога да ги закопчавам). Взех ги от Дейчман за 70 лв. Вътре са мекички и на първо обуване удобни. А тези май са следващите, които ще купя. Не знам как се удържах вчера, може би защото нямаше да успея да се прибера с толкова торби. :)))


   Те също ми се сториха много удобни, понеже имат платформа, а и тока им е дебел. Не са нещо особено като модел, но аз не обичам кича.

    На края на деня, вече изплезили езици минахме през ТАТУ и се прибрах с 2 страхотно меки - жилетка и блузка.



  Блузката е в много бледо розово, а жилетката черна. Симпатични и изчистени, с леки детайли да не са съвсем прости. Ето ги и облечени, прощавайте за кофти снимките. Всяка беше по 29,90 лв. :)




    А Вие направихте ли първата шопинг обиколка и какво си купихте? :)

5 коментара:

  1. чудесни покупки! обувките са много добри и точно като за мен ;-) - по-добри от онези, на които ми беше пуснала линк
    последната блуза е ♥

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси. :)
      Онези ги мерих, но изработката и материала им бяха кофти. От някакъв плат (не ми се мисли в мокро време на какво ще заприличат) и подметката от гума, сякаш след 3 обувания ще се изтърка. Пък толкова неудобни са като се завържат, стягат (много са твърди) и не можеш да клекнеш, защото се пречупват.
      А тези са супер. Много по-качествени изглеждат.

      Изтриване
  2. Ах, много ми харесва палтото!
    Със здраве да си ги носиш всичките дрехи!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей!
    И от мен един ТАГ за Versatile Blogger award, тук можеш да видиш правилата :)
    http://lesoleill.wordpress.com/2013/09/22/versatile-blogger-award/

    ОтговорИзтриване