сряда, 11 септември 2013 г.

Zoya Pixie Dust Tomoko

   Зоя продължават да радват почитателите си с красиви пясъчни лакове и тази есен надминаха себе си, защото цели 4 от 6 са моите фаворити от Pixie Dust Fall 2013: Carter, Chita, Sunshine & Tomoko. Останалите 2, които са също хубави, но не мой тип цветове са Arabella и Dhara. Те са в наситеномалиново и яркооранжево с много златно. Arabella е сестра на Miranda, която беше част от летните Pixie Dust.

  * снимка - http://www.alllacqueredup.com/2013/08/zoya-fall-2013-pixiedust-nail-polish-swatches-review.html#.UjBWcn9JPIU

    За момента имам само Tomoko, благодарение на много мила съфорумка, но се надявам скоро да притежавам и останалите 3.
   Томоко е цвят шампанско, много блестящ и жив. Но не бих го сложила в есенна колекция, а в коледна. Мисля мястото му е там, но както и да е - не аз определям тенденциите. Първия слой е малко прозрачен, понеже е рядък, с втория обаче покрива напълно и няма нужда от трети. Изсъхна бързо. Все пак е добре да изчакате едно 20-30 мин. за разкриване на цялата му красота.





      За съжаление слънцето се скри и не можах да го щракна, но утре предполагам пак ще изгрее и няма да ми избяга. Трайността не я коментирам, защото лаковете на Зоя при мен издържат достатъчно дълго (4-5 дни без проблем) и пясъците също се държат перфектно.



 
     Можете да си купите лаковете от колекцията от магазини Мориа в София или да поръчате от нета. Тук са по 22 лв, а от САЩ - 16 лв средно.

2 коментара:

  1. Много,много красив цвят!
    Тагнала съм те тук:
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/2013/09/tag.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Руми.
      Видях тага, ще се постарая да отговоря скоро. :)

      Изтриване