понеделник, 23 декември 2013 г.

China Glaze Mingle with Kringle

     Всяка зима освен маникюр в червено, сребърно и зелено, златното е другия задължителен при мен цвят. Преди години не гп харесвах изобщо и ми се струваше бабешки.... но тогава въобще си нямах представа какви лакове и марки съществуват. Сега имам около 6-7 и всички са повече от прекрасни. Мога да нося през цялата година златно.
   И тази зима не пропуснах да се сдобия с един от коледната колекция на Чайна Глейз, по който ме запали приятелка - Mingle with Kringle. Да не говоря, че много харесах и Goldie but goodie от есенната, но всичко с времето си.... :)
    Mingle with Kringle е бледо злато с красиви скейл и "копър" частици. Има фолиен заавършек, т.к. е много покривен. На снимките е само на един нормален слой. По принцип златното е капризен цвят и обикновено повечето лакове искат по 2-3 слоя за пълно покритие, но този е съвсем различен.


    В началото, понеже се лакирах вечерта се разочаровах, защото изглеждаше доста светъл и ми се сливаше, но на другия ден видях, че не е така. С бяла кожа съм, но лака стои перфектно. На хора с по-тъмна вероятно ще е още по-готин. А може да се комбинира и с нещо зелено или червено, така коледното настроение ви е гарантирано. :)




 
    Ако нямате красив златен лак... сега е времето да се сдобиете с такъв. :))
    В България цената е 18 лв, при вносителите и мисля магазин Мориа .... аз поръчах от nailsupplies и ми излезна 10 лв. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар