вторник, 24 декември 2013 г.

Essie Belugaria

    "Belugaria" е черен пясък с черни кръгли холограмни глитър частици, част е от коледната колекция на марката за 2013 г. - Encrusted Treasures и е най-интересния черен лак, който съм виждала. От години се лакирам редовно и поддържам маникюра, но никога не съм харесвала този цвят за него. За дрехи, бижута, обувки, чанти и пр. обаче обожовам.
    Интересното име, факта че е пясък и има холо частици в него, ме накараха да го поръчам. Пясък всъщност е грешно казано според мен, стои като хайверен. Нанасянето му се досещате, че е от типа на снежната Чайна (бялата), но малко по-лесно. Един слой е достатъчен, с потупване, при втория става много натрупано.




    За ден обаче имайте предвид, че започва да пада, понеже се закача по дрехите. Въпреки това не го отчитам като недостатък, хайверените лакове на Сиате напр. стават само за повод. Лака е нестандартен и си заслужава "жертвата".



   Цялата колекция Encrusted Treasures е много хубава, очудващо за Еси. Миналата година се изложиха, но тази поправиха грешката си. Искат ми се поне още 2 цвята, но трябва да погледам още суочове, че съм затрупана с какво ли не и не знам дали нямам подобни. :))
   В България не се предла колекцията, затова трябва да поръчате от нета, ако искате нещо от нея. Аз ги взех от Nailsupplies.us и ми излезна 11 лв.

  Пожелавам ви прекрасна празнична вечер и... не спирайте да мечтаете! По Коледа стават чудеса. :))


Няма коментари:

Публикуване на коментар