петък, 27 декември 2013 г.

L.A. Girls 3D Effects Teal Dimension

    В началото на месеца получих този красив тюркоазен холограм и преди около 2 седмици го носих, но бях заета тогава и не успях да ви го покажа "подробно". Днес му отделям специално внимание, защото определено се впечатлих и си заслужава.
     Съвсем случайно попаднах на серията 3D Effects, докато се чудех дали да поръчам Zoya Dream... сравняваха "Brilliant Blue" с нея. Но аз вече я взех и затова си избрах Teal Dimension.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPa2LT1l_e4md38Tyx0ceVbxVGBSbxEK5xjAI6HnpuzU7Y332jMmz4HF3EXsFpry1vMYuq_dTCXB1d00a_j3yLUXPvQ643ZIbzU4qLoNcf2GyUDwC9BIh0CHK1OIVQdB7TR9MlykK5lhcZ/s1600/LA+GIRL+brilliant+blue.jpg

   Останалите цветове не ми харесаха достатъчно или пък имам подобни и останах само с един, за сметка на това страхотен. :)


    Покри само на един нормален слой, като можеше и втори да сложа, но честно казано почти не прозира и е достатъчно наситен цвета. Останах само с него и сложих топ лак. Блясък си има и самостоятелно, но за да се запази за по-дълго и да изсъхне по-бързо, няма как да пропусна тази стъпка. Нанася се много лесно, четката е удобна и овала става от раз. ;)


    Мисля, че не е нужно да казвам на слънце как изглежда... не успях да го щракна за съжаление, но дори и на лампа се вижда колко е красив.





    Поръчах го от тук http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/l.a.-girl/la-girl-3d-effect/18369&cat=291&page=1 когато имаше 40 % намаление и с доставката, която разделихме с приятелка (взехме си по 4-5 продукта), ми излезна 7-8 лв. Колекцията я продават и в магазин Мориа на пл. Гарибалди, но цената там е 26 лв на бройка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар