неделя, 29 декември 2013 г.

Oriflame Milk & Honey Gold Creme Bath & Soap Set

     Едни от първите и най-вървежни продукти на шведската марка Орифлейм, са тези с мед и мляко. Не знам коя година е създадена компанията и кога точно са пуснати в продажба, но моя милост гледа каталози от близо 10 години и винаги я е имало. Ползвала съм лосиона за ръце, единичните и течния сапуни, душ пяна, крем за тяло, гел за душ, дневния и нощен кремове за лице.... общо взето почти всичко с изключение на продуктите за коса (шампоан, балсам и маска), които се продават от година и малко мисля.
    В момента ползвам следните 2 продукта, за които ще ви разкажа и споделя моите впечатления днес.
     
     Крем за вана "Мед и мляко - Злато" - 300 мл е, няма "дозатор" и вероятно някои от вас няма да харесат това. На мен не ми е проблем обаче. Аз лично не го ползвам за вана, защото нямаме у дома. Като душ гел върши перфектна работа. Слагам си в шепата или на гъбата. :)
Не ми изсушава кожата, прави много мека и хубава (гъста) пяна, аромата се усеща и след къпане. Не е натрапчив! Цената му е 10,90 лв в момента.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18249

    Комплект сапуни "Мед" и "Мляко" - доста стар продукт, който отдавна няма. На негово място обаче се предлага този: http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=15571
И преди съм писала, че съм много доволна от сапуните на марката. Вкъщи сме 3 души и макар, че не сме постоянно у дома - аз доста често мия ръцете си през деня и обикновено сапуните, които сме купували преди това са се "кашвали" бързо и сякаш се стопяват, т.е. много бързо свършват. С тези на Орифлейм обаче съм нямала такъв случай. Месец поне ползваме един, остава си твърд и "стегнат", докато не свърши. Дори накрая да е останала една коричка от него. Щадящи са към ръцете и омекотяват. Като цена - при намаление стигат до 1,50 лв/бр. Тези с Мед и мляко обикновено са по-скъпи - около 2,90 лв. На мен напоследък ми е по-лесно с течни и съм позабравила малко "тази форма", но когато реша да ползвам отново - знам какво. :)
Има и по-луксозна серия, честно казано не знам каква е разликата със стандартната освен в опаковката. Имам само сапуна от нея, но не съм го отворила все още.


   А ето и течния http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=15578 сапун, който също имах преди години - хубав продукт, но ми се струва прекалена цената. Все пак не можем да очакваме чудеса от него. Аз го бях взела за около 4 лв от едно намаление, но повече не мисля, че заслужава. Като се има предвид, че за същите пари може да се купи Палмолив, Нивеа..... а за 1-2 лв отгоре антибактериален Dettol.
http://www.marvi.bg/dettol-cleanse-antibakterialen-techen-sapun-s-morski-minerali-i-aloe-vera-250-ml-7667.html
Да не изброявам и другите марки, които се предлагат на пазара. Със сигурност има и по-бюджетни, които си вършат същата работа. Въпрос на вкус и избор от тук нататък. :)

    Вие харесвате ли аромата на продуктите с мед и мляко? Ползвали ли сте нещо от тази серия на Орифлейм? 

  

2 коментара: