събота, 25 януари 2014 г.

The Body Shop Ginger Sparkle Body Butter

     Дълго време въздишах по продуктите на марката, т.к. нямаше откъде да се сдобия с тях - не се предлагат официално в България, но в един прекрасен ден (миналата Коледа) получих колет с подаръци от скъпа приятелка и вътре с изненада открих най-прекрасното масло за тяло. Бях се зарекла, че тази зима ще си взема и други аромати, но с крема на Касиопея с гуава и папая изкарах. Следващата обаче ще трябва да си купя 2 кутии. За сухата кожа е перфектно!


    Опаковката е обикновена, но украсена подобаващо. Не се лъжете от името, не е блестящо. Може би заради аромата са му сложили "sparkle". Ухае на желирани бонбонки, мечетата Харибо си представете. Точно като тях е. Очаквах да е с по-тежка миризма като видях ginger на кутията, но не. На мен лично много ми допада. Въпреки това има хора, харесващи по-леките и може да им дойде прекален. Трябва да тествате. Консистенцията е доста гъста, ако обърнете кутията не може да падне в никакъв случай. Много е плътно, въпреки това се взема от него лесно и нанасянето му също е като на нормален крем. Оставя филм и кожата е дълго време хидратирана, мека и еластична. Тотално влюбена съм! Затова и си запазих кутията. Но не съм снимала за съжаление как изглежда самото масло, можете да го видите в някой блог.


     Със сигурност ще има и такива от вас, които няма да харесат филма и "влажната кожа" няколко часа... а и да чакат да изсъхнат. Аз съм свикнала и не ми прави впечатление, а и през зимата се нуждая от дълбока хидратация. Взимам душ всекидневно почти, редувам с по-леки лосиони, за да не привиква кожата.
    Цените не са много ниски, около 25 лв идва една кутия (200 мл), но има и намаления в сайта редовно. Виждала съм определени видове на 5 паунда. Доколкото знам се ползва посредник от английския сайт, предполагам идват и по-евтино. С нетърпение чакам следващта зима, за да се сдобия с още!
     Имам и мини лосионче с мандарина на The Body Shop, но то сякаш не хидратира толкова добре и попива веднага след намазване. Въпреки това е сладурски. :)
     Споделете вашите впечатления, ако сте ползвали нещо на марката.

2 коментара:

  1. Oбожавам The Body Shop, харесвам ги много повече от Lush в чиито магазини обикновено ми прилошава от силния аромат, докато The Body Shop са ми много любими.
    Това масло ми е любимо, много е уютно.

    ОтговорИзтриване
  2. При нас The Body Shop имаха страхотни намаления и набързо избрах една поръчка като бях хвърлила око на крема за ръце от тази серия и си представях страхотен аромат. В последствие не можах да платя, а банката ми блокира картата за седмица заради тях и ги пратих на майната си.
    Маслото изглежда супер примамливо, но още съм им сърдита и няма да поръчам.

    ОтговорИзтриване