неделя, 23 февруари 2014 г.

Golden Rose Silky Touch Matte Eyeshadow 213

      От както се помня, не съм фен на козметиката на Голдън Роуз. Горчивите ми спомени с техни сенки, тотално ме отказват да взема нещо тяхно вече. Непигментирани, разпрашващи се... дори върху база. С лаковете положението е същото (напоследък обаче извадиха нови серии и при тях положението е друго - добри са наистина). От известно време обаче пред погледа ми попадаха ревюта с хубави отзиви за матовите единички и се твърдеше, че са подобрили качеството. А аз отдавна търся матови сенки за комбинация с блестящи такива, реших да взема все пак едни за проба - къде не съм ги дала 3 лв. Доста се зачудих на 206 и 214 - лилаво и черно, страшна пигментация извадиха от тестера. На първо време обаче не се полакомих и останах само с 213.


         Цвета на 213 е тъмнокафяво със сив подтон. Наистина от тестера, като разтъркате с пръст (както обикновено пробваме всички) има много добра пигментация. Обаче! Разочарованието идва в момента, в който решите да ги сложите на окото. Отворих специално новата си база на NYX HD, доста хвалена и преди това пробвана с лилав мат на Gabrini. Взех от въпросната сянка с четка No.231 Zoeva, с която работя и блендирам много лесно по принцип. Едно, че веднага паднаха няколко едри частици на бузата ми и друго, че цвета беше доста блед. Нищо общо с това, което видях на пръста се. Бях озадачена. На снимките ще кажете "изглежда много добре", не отричам което. Сравнете обаче с това, което виждате в кутийката. И това на окото е след 3-4 пъти повтаряне, за да има този цвят. Очаквах повече наистина.

                             * върху базата на Ейвън, 3 пъти напластено с пръст

     Сложих ги сутринта в 8 и в 12 ги свалих непокътнати. За ежедневен грим и хора, които харесват светлия ненатрапчив грим са ок. Но ако сте свикнали с хубави сенки, работата става друга - пропуснете ги. 

5 коментара:

  1. Лошо, лошо! Няма да пробвам цветовете, които бях харесала!
    Благодаря за ревюто! ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Странно... аз имам 4 различни цвята от тези сенки и от всичките съм супер доволна...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възможно е моите да са кофти... знам ли. Ще ги пробвам пак, защото цветът ми харесва.

      Изтриване
    2. И аз съм изключително доволна от тях, наистина странно

      Изтриване