неделя, 23 февруари 2014 г.

Zoya Carly

   От доста време не съм слагала лилаво като се замисля и снощи по случайност посегнах към една Зоя, която имам от година сигурно и чак сега слагам за първи път. Цвета е есенно-зимен, странно ми е че от марката го пуснаха в лятна колекция (Surf 2012). Разбира се, всеки има право да носи каквото и когато си поиска, но мен подобни тъмни цветове могат да ме накарат да сложа само в това време на годината. Лятото се виждам с неони.
   Carly е тъмнолилава циклама със сребърен шимър, но на ноктите той не се вижда (само в шишенцето). Въпреки това е много, много хубав и въобще не съм предполагала, че мога да харесам цикламен цвят. Изненадата ми беше покривността - само един тънък слой и сте готови с маникюра. Естествено топ лака не го пропускам, с него блести и изпъква повече.



     Колкото е дълбок, толкова е и ярък. Цвета прави впечатление. Не бих казала "уау", но определено отдалеч погледната ръката си личи, има контраст. :)
     Аз обаче съм голям фен на Zoya, така че ако не си падате по лилаво и производните му, се абстрахирайте от хвалбите.
     Трайността е относителна, но 3 дни при всекидневно взимане на душ и постоянно миене, са ми гарантирани. Затова харесвам и марката.





    Можете да си го купите от сайта на вносителите или офиса им на цена 20 лв
http://www.beauty1bg.com/produkti/zoya-lak-za-nokti-carly



Няма коментари:

Публикуване на коментар