четвъртък, 23 април 2015 г.

Zoya Ivanka

     Лаковото ми хоби последната година утихна и от време на време купувам по някой нов лак, защото ми се приисква нещо различно и преоткривам цветове, които преди не харесвах. Но пък съм доволна, че се вразумих от безразборно трупане и сега оценям купените красоти. Преди едва успявах до сложа по веднъж всеки, не можех да им се нарадвам.
     Не веднъж съм споделяла - обожавам Zoya, любимата ми марка е. Разкошни цветове, финиши и трайност. Най-качествени са за мен от професионалните, а след тях нареждам Orly заради трайността им и China Glaze. Голяма част от Зоите, които притежавам са от силно блестящите и Ivanka е една от тях. Прекрасно зелено със завършек, подобен на фолио. Мога да го нося през цялата година без да ми доскучее. Нито е прекалено тъмен, нито пък ярък и обира погледите.


      Текстурата му е рядка, но на 2 слоя покрива /ако нанасяте по-тънки, ще са ви нужни 3/. С топ съхне бързо и ми издържа нормалните 3-4 дни като се износват връхчетата след това.



      Ако искате по-летен вариант, погледнете Apple. Тя е с повече златно и е по-ярка, светла. А прекрасно горско зелено, идеално за коледните празници е Logan.





       Можете да се сдобиете със Zoya от вносителите - beauty1bg.com или пък от магазин Мория в случай че сте от София.

1 коментар:

  1. Прекрасен е този лак! Много обичам зелено, а зелени лакове почти нямам, трябва да се поправя.

    ОтговорИзтриване