четвъртък, 28 юли 2016 г.

Kaufland Care Milde Waschcreme - измиващ крем за лице с пъпеш и хамамелис

       Дълго време търсих измиващия крем с пъпеш и хамамелис на Кауфланд след многото похвали от страна на Снежи - цък, но в близкия филиал не беше наличен. Проверявах няколко месеца и вече си мислех, че никога няма да го открия. В края на юни обаче си намерих удобен превоз до новият в града магазин (за старозагорки) и за радост имаше доста бройки. Цената му е 3,29 лв, ако не ме лъже паметта.



        Не очаквах, че крем с формулата на тоалетно мляко ще почиства толкова добре грима и останах много приятно изненадана. Мислех че ще го замаже и ще се наложи да ползвам гел след него, но уви. Освен това има супер приятен и нежен аромат на мляко с пъпеш и зеленина. Консистенцията му е рядка, но не е прекалено течна и водниста. Има средноголеми и малко на брой частички, които се разтварят след разтъркване и почти не се усещат.


         Успява наистина почти перфектно да почисти пълен грим, като единствено спиралата не може да премахне изцяло и се налага да мина с тампон с мицеларна и розова вода. Но до момента аз лично не съм срещала подобен измиващ продукт, който да се справя с нея на 100 %. Ако обаче не се гримирате с пълния набор продукти и нанасяте малко бб крем или фдт, пудра, руж, бронзър и спирала, тогава почиства перфектно и няма следи от спиралата. Нужно ви е малко количество, колкото 3-4 бобови зърна максимум за цялото лице, така че ще стигне за дълго време тубичката. Количеството в ръката ми е много, не повече от половината ви трябва за лек грим.



          Не изсушава и дразни по никакъв начин нежната кожа на лицето. Меко, гладко и с нужната хидратация се усеща на пипане. Разбира се, ако имате суха кожа, ще ви е нужен подхранващ/хидратиращ продукт след измиване, но не заради изсушаване или премиване. През лятото аз лично оставам без, защото чувството за чиста и мека, подхранена кожа е невероятно. Няма мазен филм, така че според мен съвсем спокойно и жени с мазни кожи могат да го ползват. Намирам го за универсален. По никакъв начин не дразни и очите, дори при силно и продължително търкане.


          Евтин, икономичен, върши си работата идеално, мирише хубаво.... какво повече да иска човек? Ако не сте попадали на отзиви за него до момента и си търсите нов почистващ продукт, ви го препоръчвам. Взех го без голяма нагласа, но той ме изненада абсолютно неочаквано. Също като скраба за стъпала на Velnea. :)


3 коментара:

  1. И аа го купих заради Снежи :)
    Имам и гела, и пилинга също, харесвам и трите. Гелът е нежен, а частичките в пилинга не вършат много работа, но ухае приятно и също не изсушава.
    Ще използвам и трите до край :)

    ОтговорИзтриване
  2. Е, направо ме отвя с това ревю.Сега съм принудена да го пробвам, а по принцип изобщо не обръщам внимание на продуктите на Кауфланд.Нищо, че редовно съм в магазина.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз нямаше да му обърна и да го забележа въобще. Добре че хората се осмеляват да пробват незнайни продукти и споделят. :)

      Изтриване