вторник, 27 септември 2016 г.

John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche EDT

       Бяло грозде, сочен грейпфрут, нотки на луксозен мускусен сапун с лек тръпчиво-дървесен привкус и щипка джинджифил. Това е Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche. Аромат, който би паснал почти на всеки, като втора кожа. Сякаш току що сте излезнали от банята. На чистота, луксозен сапун с мускус и малко цитруси ухае. Изключително свеж, младежки, жизнерадостен и спокоен. И 20 пръсвания не биха подразнили, защото не е главозамайващ.


       Началото е от бяло грозде, което отшумява за няколко секунди и остава мека и кремообразна сапунена база с мускус и малко роза. Цитрусовия вкус от грейпфрута се долавя леко. Оставя по-скоро впечатление за зеленина. Като поръсен с щипка джинджифил и няколко цветчета жасмин е. 


        Аромата ми напомня на Van Cleef & Arpels First Premier Bouquet, в който липсва сапунената нотка с мускус - заменена е от зелена ябълка.


         В началото когато го носих, ми се стори доста слаб Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche. Имах чувството, че се изпарява за половин час, но за втори път колегите ми отбелязват и питат с какво съм се напръскала след като минават през стаята. Дори мъжката част. При положение, че нося в пъти по-силни парфюми понякога, които не отразяват, ми направи силно впечатление и очевидно се хареса. Аз го усещам до 5-я час и след тренировка. Хубавото е, че не се смесва като се потя, а се запазва докрая свеж.


        Чудесен е за ранна пролет, лято и в началото на есента. Носи усещане сякаш току що сте излезнали от банята, нанесли сте богат лосион с млечно-мускусен аромат и хапвате бяло френско грозде. Флакона също е много практичен. Идеален за дамската чанта.


          Въобще не бих обърнала внимание на този симпатичен аромат всъщност, ако не беше приятелка. Докато си говорихме за парфюми, ми спомена за няколко на Галиано, че били много изгодни и поръчала 3-4 бройки за подаръци от parfimo.bg, както и за нея, след което аз не спрях да го мисля. А и вече съм поръчвала 2 пъти маркови парфюми от сайта, доволна съм и реших да им се доверя отново. Те ми го предоставиха за проба, а аз отново се изкуших и направих поръчка с още един аромат на марката, за който скоро ще ви разкажа. За справка - в Лили голямата опаковка от Parlez-Moi d'Amour eau Fraiche е 80 лв, а в сайта 17,70 лв (30-цата) и 26,10 - 80 мл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар