вторник, 20 декември 2016 г.

Коледа с Bioderma

      С какъв подарък бихте зарадвали една жена по празниците? Обувки, бижута, дреха, бельо, разкрасителна процедура, почивка? Едва ли има такава, която да не се зарадва на козметичен продукт или парфюм обаче. Те сякаш са и по-лесни за подбиране или поне на мен. Най-малкото, ще влезне в употреба и особено, ако се интересува, веднага ще го оцени. А и важен е жеста, не толкова какво се крие в подаръчната торбичка. :)


        Ако е по-капризна, можете да й вземете ваучер, за да го избере сама и да сте сигурни, че ще е по-нейн вкус. Но ако я познавате добре, в дрогериите, магазините за селективна парфюмерия и аптеките в момента има богат избор от комплекти. В зависимост от бюджета ви, изберете 3 продукта или дори само един, сложете в козметичен несесер с картичка и някакъв символичен аксесоар. Подаръка е готов.


          Биодерма Клуб пък отново имат "кампания" и ако качите касов бон с някаква покупка, участвате за спечелване на годишен абонамент за мицеларната им вода. А ако сте членове и отговаряте на въпросите в блиц игрите, имате възможността да се радвате на повече предимства. Освен наградите, които раздават постоянно, можете да бъдете избрани и за дермоанализ/проучване. Чудесна възможност да проследите състоянието на кожата си и да ви поглезят. :)


         За моя курс от 2 месеца и успешно преминаване, получих сака от снимката с 3 продукта. А душ олиото спечелих в една от игрите им преди това. Ако все още не сте се регистрирали, се поправете. Ще се зарадвате когато неочаквано позвъни куриер на вратата ви с подарък. :)


3 коментара:

  1. Как подбират хора за дермоанализа? Само на база блиц игри ли? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля че се попълваще анкета и ако попадаш в групата на съответния тип кожа, тогава можеш да бъдеш избрана.

      Изтриване