сряда, 21 декември 2016 г.

Hristina Stani Chef's Cherry Cheesecake Body Peeling

       Любим продукт за тяло през лятото, за мен са скрабовете. Не че не ги ползвам през цялата година, но тогава сякаш имам най-голяма нужда от тях и обожавам тези с плодовите аромати. Много харесвам на Рефан, обаче откакто пробвах на Stani Chefs (козметика Христина), не мога да ги забравя. По тази причина си купих нов при първото ми посещение в магазин Лавендър тази есен и нямах търпение да го отворя, защото от 2 години не бях имала и ми липсваше. Радвам се, че вече има откъде да си ги купувам без да ангажирам някой с поръчка и с радост ще пробвам останалите аромати това лято. Вече имах с ананаса, затова си избрах този с черешов чийзкейк. Мирише невероятно и ме грабна най-много от всичко. На сладки, захаросани череши с леко кисел намек. Абсолютно изкушение, добре че е с 0 калории. :)


          Имат разлика тези ексфолианти с Рефанските. Нямат толкова масла, защото в кутията изглеждат като сол буквално. Твърди и сухи, но това общо взето е зрителна измама. Загребете ли с мокра ръка и нанесете ли на кожата, той започва да се топи. Не образува пяна или да става мазен, но не се рони и да пада, а се превръща в мек и влажен продукт.


         Частиците му са средноедри и ексфолиират наистина много добре, дори перфектно. Не бях ползвала скоро такъв тип ексфолиант и веднага, още след първата употреба, усетих каква е разликата и си спомних защо продължавам да купувам захарни скрабове. Кожата моментално става много мека, гладка и няма следи от сухи участъци. Като бебешка е почти. Нещо, което с обикновените не постигам. Освен това не изсушава, а за моята суха кожа това е голям плюс.


        Този скраб не е толкова НЕикономичен като Рефанските, ще стигне за поне 1/3 повече време от техните и предвид готините аромати, си заслужава да подновявам. Набелязала съм си с малиновия мъфин, динята, манго коктейл, пъпеша и шоколадовите бисквитки за лятото. Аромата им е чуден! Не са супер силни като цяло и не остават по кожата, но аз си ползвам лосион или масло след баня.



        За да видите колко по-суха и твърда е текстурата, загребах с лъжица и ето как изглежда:



            Цената на ексфолиантите е 7 лв. Пробвали ли сте ги и кой е любимият ви аромат?

       Ако сте пропуснали публикацията за ананасовия, тук можете да прочетете за него и тук да разгледате всички аромати.

4 коментара:

  1. Моят беше толкова сух, че му сложих малко хидратиращ тоник за лице, иначе беше невъзможно да си загреба. И мъничко ми щипе, обаче пък ухае толкова прекрасно! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз като взема с мокра ръка и нямам проблем или пък капнеш няколко капчици. :)

      Изтриване
  2. Тази серия е брутална, това е любимият ми аромат. <3

    ОтговорИзтриване