събота, 23 октомври 2021 г.

Lancome Lash Idole Mascara 01 Glossy Black

            Често пиша, че спиралата е продукт от декоративната козметика, за който не намирам смисъл да давам повечко пари. Общо взето такива от 10-12 лв, ми вършат същата работа и като висок клас от 60 лв. Но понякога изскачат оферти и нали съм любопитка, се хващам на въдицата. Днес ще ви го говоря именно за луксозна спирала, а именно Idole на Lancome.


             Четката на Idole е силиконова и с къси, гъсторазположени зъбчета. Въпреки че повечето с подобни влакна цапат лесно и повече линията над миглите, при тази спирала го няма. Освен това е извита, което пък прави нанасянето лесно и бързо, повдига от корена и прави погледа много изразителен.



               Туша не е твърде рядък и мокър или поне моята, може би защото я имам от пролетта, та още с първата употреба беше идеална за употреба. Не слепва, а извива и удължава само с един лек слой. Освен това придава хубав обем. За мен прави всички необходимо и друго от спирала не искам. Ефект супер драма няма, но за ежедневието мисля че не е и нужно.



                 Не придава тежък и изкуствен ефект, нито пък се натрупва продукт, а грима изглежда завършен без много старание и усилия. Нещо което се търси в днешно време. Бързо, лесно и ефективно.



                 Не съм забелязала към момента да се рони или размазва. Но пък изисква двуфазен или по-силен дегримьор, за да се свали. Почиства се и с тоалетно мляко, след това мия с гел и ако има остатъци - тампонче с тоник. Не очаквайте обаче че с един тампон ще изчезне. При мен са нужни поне 3 за око. Винаги задържам няколко секунди и след това разтърквам леко.

                Продукта се предлага в опаковки от 5 мл и 8 мл. Моята закупих при намаление от сайта на douglas, където е налична и сега.


                Нямам никакви забележки към Lash Idole, но пък колко цената й е оправдана, ще оставя на вас да прецените. Аз предпочитам по-бюджетни спирали, защото и без това след 3 месеца, стават почти неизползваеми.


Няма коментари:

Публикуване на коментар