понеделник, 25 октомври 2021 г.

Oriflame GG Master Creation Lipstick SPF 20

              Giordani Gold е любима моя серия за декоративна козметика що се отнася до червила и спирали. През годините съм ползвала много продукти от нея, вкл. парфюми, аксесоари и грижа за тялото, но най-добро впечатление са ми оставили именно луксозните червила в златни гилзи и някои удължаващи спирали. Към момента в колекцията ми има само 5 броя от цветната грижа за устни, от сериите Jewel, Iconic и Master Creation с SPF 20.


                Ако си търсите не просто червило с цвят, а искате грижа и защита едновременно, Master Creation ви дават всичко това. Прави устните ви визуално да изглеждат по-плътни, гладки и меки, обгръща ги в наситен цвят и ги предпазва от изсушаване. Съдържа биомиметичен пептид и хидратиращи сфери, а богатата кремообразна текстура се плъзга с лекота и като масло.


               Серията Jewel е със сходни характеристики, като при тях цветовете са по-нежни и формулата се усеща малко по-тънка и копринена. Но от която и да изберете - няма да сгрешите. Спокойно мога да ги сравня с Guerlain Rouge G и Yves Saint Laurent Pur Rouge. Гилзата на всички червила от Giordani Gold е луксозна. На линията Iconic SPF 15, е идея по-компактна и лека, но продукта вътре отново не разочарова.



                  Цената варира в зависимост от това колко са намалени, но обикновено вървят между 13 и 17 лв. Редовната е 21 лв. Рядко падат по 10 лв, но според мен си заслужават. Лек и луксозен аромат, богата и обгрижваща формула, красиви нюанси, защитен фактор и не на последно място тежка скъпоизглеждаща гилза. Страхотни за подарък! 

                                         Rose Petal особено е идеалното ежедневно розово!



                  Дълги години бях фен на Jewel в цвят Rose Blossom, който продължавам да си нося. но след като излезнаха Master Creation, открих още един разкошен розов нюанс - Delicate Pink. Много красив неутрален без да е ярък или пък студен, а според мен ще отива на почти всеки и през цялата година! 





              Освен всички изброени плюсове, ще добавя и факта че не акцентира на сухи участъци. Разбира се, ако имате много разранени устни и са в лошо състояние, едва ли бихте го скрили, но пък точно подобно червило ще ви помогне да ги излекувате. Трайността за такава формула не е никак малка. При мен с пиене издържа средно 3 часа, а ако се храните изчезва. Но това си е типично за кремообразните текстури.


Няма коментари:

Публикуване на коментар